home sweet home

Heihei! Nå er jeg hjemme igjen fra London:) Åhh, det var tidenes beste tur! Vi så masse forskjellige ting, og spiste god mat. Vi var på musical, kjørte med london eye og selvfølgelig kjørte vi rød doubledecker. Alikevel brukte vi mest undergrunnsbane, eller tube, når vi skulle komme oss fra sted til sted. Vi har ikke shoppet sånn veldig mye, jeg er en sånn person som nesten aldri klarer å kjøpe noe. Jeg må helst se på det , vente en dag, se på det en gang til og så kjøpe det.. Litt dumt egentlig, men jeg fikk jo kjøpt meg noe da!

Men nå her jeg dratt meg ut av senga(ok, det er en time siden nå), og spist frokost. Vi kom hjem i halv to-tiden i natt, så jeg baree gikk rett inn, vrengte av meg klærne og hoppet i seng. Men nå er jeg, uthvilt, klar for å begynne å pakke til Gålåturen. i vinterferien hvert år, er jeg med Edda på en hytte de leier av jobben til faren hennes (?). Jeg har sikkert vært med fire eller fem ganger før, og det er alltid koselig! Vi skal vel gå på ski og kjøre slalom, det er det vi pleier. Jeg skal ta toget oppover, siden de andre dro opp i går :P Jeg gleder meg som en ungeeee ! ♥ Greit jeg er kanskje en unge  : D

Jeg skal lage et ordentlig innlegg om londonturen med bilder og sånt, jeg bare orker ikke akkurat nå. Pakkingen er viktigst ;-)

Én kommentar

Oda Boline

24.02.2011 kl.14:13

Heldig du : )

Skriv en ny kommentar

hits