Min tur til London

Søndag

Vi  stod opp klokka halv fem, og kjørte til gardermoen. Der møtte vi de andre og tok flyet til heathrow i london. etter at vi hadde fått bagsjen og sånt, dro vi til hotellet med den. Så gikk turen til tower of london. Der så vi på forskjellige torturmetoder som ble brukt før, og det var helt grusomt! Det var feks en der de bare strekte hele kroppen din, sånn at alle leddene skled ut! Men i tillegg så vi på kronjuveler, og de var helt fantastiske. Det var fullt av diamanter, edelstener og tonnevs med gull. Ok, ikke tonnevis, da. Men etter Tower of london, dro vi til london eye. Det er det store pariserhjulet, vet du. Når vi kjørte, var det en del tåke, så vi så ikke hele byen liksom, men det var fint likvel. Og det hjulet går utrolig sakte, så mens vi var det oppe ble det mørkt. Da kunne vi se alle lys, og det er utrolig mye! Etterpå dro vi for å spise, før vi tok kvelden tidlig :)

Mandag

Vi spiste frokost på kafe, og så dro vi til madame tussauds. Men der var det så sykt lang kø, at vi bestemte ogg for å dra tilbake senere. Da bar det avgårde til naturhistorisk museum. Herregud, det var stort! Det var mange avdelinger, og vi rakk en og en halv eller noe. Men vi prioriterte dinosaurer og sånt, da siden broren min på 5 år ville det. Og det var jo kult, spesielt en levende T-rex som brølte og alt. Men det syns ikke broren min var kult, da. Det var for skummelt, gitt. Senere var det shopping i oxford street, og det var helt sykt store varehus og butikker. På kvelden dro vi på musical, og det er det beste showet jeg har vært på, tror jeg! Det var kjempekult, masse lyd&lys, og publikum var helt med. Og mange av de som var med var veldig gode sangere.

Tirsdag

Vi startet med sånn seghtseeingbuss og så mye mer av byen. Etter det dro vi endelig på madame tussauds og det var kjempekult!! Vi så jo masse vekskjendiser, og tok bilder med jhonny depp, lady gaga, beyonce, michael jackson og leonadro dicaprio♥ Hotteste! Og i tillegg var det sånn 4d-film, hvor vi fikk vann sprutet opp i ansiktet og dunk fra stolryggen, i tillegg til 3d-briller, haha! OG etter det var det enda mer shopping, jeg kjøpte tidenes fineste bukse! Syns jeg da :-P

Onsdag

Vi spiste frokost i leiligheten, og dro på marked.  Det var kjempegøy, og vi var inne i en butikk med håndlagde såper og sånt. Det var massse homser som jobbet der og skulle prøve ansiktsmasker, massasje, bade skume og gele på oss der! Jeg likte butikken jeg! Og så var vi på en sånn godisbutikk og kjøpte verdens søteste cupcakes. På markedet var det masse gatemusikanter og en fyr som spiste en ballong og an annen som sjonlerte på motorsag. Da vi var ferdige på markedet, dro vi til picadilly circus, så trafalgar square og kjørte sånn kjempegammel doubledecker. Så måtte vi dra til flyplassen og sette oss på flyet hjem. Det var en kjempefin tur, og jeg har kjempelyst til å dra tilbake til London! ♥

Jeg vet, dårlig med bilder for tiden, og jeg har ingen god grunn.. Men akkurat nå skal jeg snart dra, og har ikke tid! Satser på at bildene kommer om noen dager, da jeg kommer hjem:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits