Hamartur med jentene + innkjøp

Heei. Idag har vært en superkoselig dag! Etter skolen dro Malin, Maria og Anne Maren til hamar. Vi startet med burger på McDonalds, sunne vi er! Deretter gikk vi til maxi, og Maria ble sliten. Neida. Planene mine var å kjøpe en bikinitopp til lørdag, og bursdagsgave til broren min. Og for en gangs skyld klarte jeg å kjøpe alt jeg skulle ha. Men gadd ikke kjøpe noe anet da, heh.

Når vi kom til Løten igjen, skulle jeg bare til bestemor og bestefar og hente en sykkel, og så hjem. Men vi møtte Kristoffer og Ivan på Løten da :) Og så snakket vi litt.. Og når jeg kom hjem måtte jeg hoppe litt på trampon, gjøre lekser, og nå har jeg plutselig sick dårlig tid til å pakke. Skal på kollektiv-uke, skjønner du. Bo en uke på speiderhuset, liksom. Kan ikke tro at jeg sitter og bruker opp tiden min påå blogge nå...

Vi fant et speil, heh♥Så hadde vi alle sakene båre i en handlevogn, inkludert meg :)Jej, utkledning på H&M!Jeg betalte is for Malin og Maria, og så klarer Malin å miste halve isen sin på gulvet!

Her er bikinitoppen, da. Elsker blondene! 149 kr på Cubus ♥

 

Okei, baklager for dårlig bildekvalitet, men jeg glemte kamera, så alt er mobilbilder.

Én kommentar

anne98enna

08.04.2011 kl.13:06

fine bilder

Skriv en ny kommentar

hits