En liten oppdatering

Hei! Jeg har hatt en ganske så herlig helg, og da tenkte jeg å fortelle i kromatisk rekkefølge(eller noe sånt..).

På fredag morgen bar det rett til Hamar og tannlegen. Og jeg fikk av reguleringen!!! Glad! Endelig, jeg har jo tross alt gått rundt med stålkjeft i fire år nå. Helt i starten var det som om jeg ikke hadde tenner i det hele tatt, bare tannkjøtt, haha. Men nå kjennes det helt normalt, og jeg som hadde trodd det skulle være vondt, som når man strammer.. Det var jo ikke ubehagelig en gang! Men skal få tak i tannblekemiddel eller noe i morgen da, så skal jeg bleke de. Og etter skolen i morgen må jeg på Hamar og hente en sånn stygg ekkel gom som jeg må gå med i overkjeften - æsj.

Så over til NM i speiding. Vi kom til Moss fredag kveld, og da var det bare å sette opp telt og legge seg. Men folk har jo alltid masse energi den første natta, så det var konstant bråk. Lørdag morgen startet konken, og oppgavene var blandt annet å lage en luftballong, fuglekasse, orientering og 100 spørsmål. Lørdag kveld hadde vi faktisk så gode resultater sammenlagt at vi lå på femteplass i Norge! Men det var enda igjen noen oppgaver til i går, så da gikk vi ned til 13. plass. Men vi er fornøyde likevel, det var jo 117 grupper som var med. Og på avslutningen, så var han der "unge fleksnes"-fyren der. Haha, spesiell type. Men det var morsomt, skikkelig stemning, og konsert etterpå. Idag var det egentlig bare å dra seg opp og pakke. Vi ble hentet i titiden, og så var det rett hjem. 

Nå har jeg pakket ut, tatt en lang dusj og ligget litt ute og solt meg. lakket negler, funnet igjen noen gamle solbriller og lest en herlig bok, hehe.

Jepp, som vanlig har jeg ingen bilder av det jeg faktisk har gjort.. Altså, fra NM. Og bilde uten reggis kommer etter at jeg har bleket dem. Legg forresten merke til flua(blæ) som sitter på boka :-D Syns om bildene?Én kommentar

anne98enna

13.06.2011 kl.20:44

Kjempefine :D

Skriv en ny kommentar

hits