littegranne bittelitt

de siste tre dagene har jeg bare gjort ingenting. det er litt rart, sånn som tida bare flyr ut av vinduet. men jeg har sittet ute hvertfall da, og fått skille etter min elskede bikini, som endelig har lysere farge enn huden under. og så har jeg lest ut den første harry potter-boka da, nå har jeg blitt helt forhekset igjen. men siden søstra mi, som leser som en blanding av snegle og skillpadde nå har kapret bok nummer to, og biblioteket er stengt, må jeg vente med å fortsette. fml. Nejjda, jeg kødda. Livet er egentlig ganske så herlig nå. noen få haker i herligheta, men de bare ignorerer vi ;-) 


harry potter på tv tilogmeg. Liker.


Forresten, på søndag drar vi på hytta til bestemor, og etter noen dager oppi trysil omtrent, skal vi på en rundtur som visstnok blir ferien vår. Da skal vi til smøla, surnadal, trondheim og en eller annen fjelltur. hele tiden omringet av noen av de folka i verden som kan kategoriseres som brukbart koselige. me gusta.


spennende.


Leseeee


ganske så random. men visse personer er så fæn av meg at de sitter å tar bilder av meg konstant. uansett hvor fin jeg er på håret.


en humle med lang snabel. jeg vet ikke egentlig hva den tingen der er, men.

okei, da har jeg slukt et par porsjoner med mangosorbet, og hopper over til kjære facebook, ha en fin kveld.
2 kommentarer

Annee

15.07.2011 kl.21:08

finee bilder

Bringebær<3

16.07.2011 kl.00:18

Elsker innleggene dine!<3

Skriv en ny kommentar

hits