sorg og sommer

litt lenge siden nå, men jeg vil likevel si at jeg kondolerer til tusen, til alle de menneskene som ble rammet av terrorangrepene i olso og på utøya. jeg kjente noen som var på utøya, men ingen som omkom eller ble skadet. heldigvis! men likevel blir man helt satt ut. av at noe sånt kan skje. og at det i tillegg er i vårt trygge hjemland, det er helt sykt. ubeskrivelig, forferdelig sykt. altså, jeg kan ikke fatte at et menneske kan få seg til å gjøre noe så grufullt. da må man være alvorlig forstyrret, og når man i tillegg dreper UNGDOMMER? nei, det er helt ... jeg har ikke ord.


som sagt er jeg nå på ferie, som startet fredag for en liten uke siden, på en kystperle ved navn smøla. her er det familien til tante som har feriested, og vi fisket, var på en såkalt sightseengrunde og det beste av alt - dro opp krabbeteiner, og kokte ferske krabber på svabergene. det var rett og slett herlig, midt oppi sorgen som tynget landet. videre dro vi til noen venner i surnadal. her gikk vi tur på fjellet, spiste god mat og shoppet litt. nå har turen gått til trondheim, en finfin by. far og jeg ble enige om at hvis vi skulle bo i by, ville det blitt trondheim, hihi. her har vi vært på munkholmen, et sånt vitenskapsmuseum(høres skikkelig døvt ut, jeg vet, men det var faktisk ganske gøy!), nidarosdomen, et rockemuseum(ja, dette her var døvt..) og, selvfølgelig, shoppet. jeg legger ut innkjøp når jeg kommer hjem, og forresten fikk jeg en pose stappfull med kjær av søte sigrid, i surnadal. det liker vi! nå holder jeg på å bli sånn halvveis gal av dette tastaturet her, jeg sitter på en mongo hotell-pc, ettersom nettet ikke var så medgjørlig når det gjaldt den bærbare, medbrakte dataen.

det blir ikke noe bilde, siden denne pc'n fra steinalderen eller noe der omkring, ikke tar minnebrikken til kameraet.

i morgen skal vi innom i surnadal igjen, og hente hun og bilhenger, før vi stikker til skogs(eller fjells eller noe i den duren), hvor vi skal møte edda og hennes familie. der skal vi altså være kanskje frem til torsdag, alt etter været. men nå fikk man hvertfall et lite pip fra meg, vi snakkes senere!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits