smøla, surnadal, trondheim og grimsdalen

her kommer altså bilder og litt om min ferietur rundt om i vårt fagre fedreland.som sagt var vi på smøla først, her i vindmølleparken. de greiene ser ut som noen spinkle, små konstruksjoner på avstand, men i virkeligheten er de massive monstre!slik kan det altså se ut i en liten landsby helt ute ved havgapet. her kjøpte vi ferske smultringer og så på billedkunst. neida, ikke sært i det hele tatt.vi var ute på sjøen og fisket  krabber, og dette var helt klart den fineste dagen på smøla. det var strålende sol, masse folk og svære torsk  på kroken. vi kokte altså de krabbene, og spiste ferske krabber på svabergene, noe som faktisk var utrolig godt! 


etter smøla, dro vi til noen venner. her er vi på tur langt oppi skauen i surnadal. vi tok med oss kvikklunsj, og etter en lang (ikke så veldig, men lang nok) tur, hvor mor blandt annet tok et svalestup ut i en grøft med myr og vann, kom vi hjem og spiste taco.en frosk. ikke så spennende, men likte bildet. bare for å ha det sagt, så er disse bildene ikke bare tatt av meg, men hele famlien.vi ankom trondheim og her er altså den fantastiske byen byen, sett fra munkholmen, en øy uti fjorden, med noen randome folk i forgrunnen. forgrunnen - er det er ord?vi måtte selvfølgelig spise på EGON i tyholttårnet, og mens vi ventet på bord, ble vi avbildet av far, som satt oppe i restaurantenher på torget har folk lagt blomster, kort og tent lys for ofrene i terrorangrepet som rammet landet for to uker siden. det var fint å se, men naturligvis også veldig trist. ellers i trondheim var vi på museer, spisesteder, pisbadet og shopping. jeg fikk ikke kjøpt så mye, fordi jeg alltid er så forsiktig med penger(arghh), men innkjøp kommer sikkert senere.når vi kom til grimsdalen, ble det finfine turer i fjell og skog med eddas familie. det var hver dag stekende sol på dagtid, mens når kvelden kom, kunne det regne, tordne og lyne i opp til seks timer. men koselig var det, og her også mange trivelige sjeler. grimsdalen er et flott sted da. her er utsikten, og man kan så vidt skimte bil-tilhengeren ved leiren vår. edda og jeg prøvde selvfølgelig å fiske, men til sammen fikk vi tre fisk på omlag tjue centimeter. ikke stort, jeg vet, men det smakte godt i lompe med et kilo smør for det.


en av dagene holdt vi på å tråkke over en hoggorm som lå i stien og solte seg. det er faktisk første gang jeg ser en levene, fri slange..ugh

basecamp.


 

Én kommentar

♕ Ragnhild Bele

06.08.2011 kl.23:15

jeg bor jo i surnadal! tihi :)

Skriv en ny kommentar

hits