home sweet home

Da er jeg hjemme igjen, hur godt! 

Men turen har jo vart super da, vi startet i Billund på badeland, men det har jeg jo alt skrevet om. 

Dagen etterpå, altså tirsdag, var vi i Legoland. Jeg klarte ikke å bestemme meg mellom Legoland og Køben, og siden jeg var så treig, måtte jeg være med i Legoland. Men det var jo helt greit der også, brukte for det meste dagen på karuseller og sånt, og det er jo bare eeelsk! 


1 stk bakvendt legolandskilt.

Du veeet, den søte legobysaken med mange millioner klosser. Søtt. Og de gule regnponchoene er jo kjempedigge.Bergogdalbane weeee.

På kvelden, etter legoland, dro vi til Køben, men da var det egentlig ganske sent, så vi bare sjekket inn på hotellet og la oss. Men når vi stod opp onsdag, hadde jeg en høyst ubehagelig opplevelse. Ikkesant, jeg stod opp som vanlig, gikk i dusjen, og var ikke helt våken. Og så plutselig ble jeg skikkelig kvalm og svimmel, før synet mitt bare ble hvite bomullsskyer og jeg kun hørte en HØY pipelyd. Så jeg bare skylte ut balsamen og gikk ut, og vi fant ut at det var fordi jeg egentlig ikke hadde spist noe siden midt på dagen tirsdag. Ekkelt.

Men jeg hev innpå noen tabletter, og etter en god frokost var jeg ganske bra. Så vi tok toget ut til et museum, Louisiana, som var gørrkjedelig og litt småkult. Mest kjedelig egentlig. Kunstmuseum er som regel det, etter min mening.


Har litt problemer med å bestemme om den figuren øverst til venstre der egentlig er hann- eller hunkjønn.

Siden en i vårt reisefølge på ni, Ole, fylte år på tirsdag, måtte vi på et bakeri og gomle kaker, seff :-D

På kvelden var det middag på Hard rock cafe.

Var så mye folk at vi måtte sitte driiitlenge utenfor og vente på bord.

Liker.

Vi fikk skvist inn noe shopping etter museumsbesøket onsdag, i tillegg til at heele torrsdagen gikk til det. Har altså shoppet en del, og tror min stakkars mor har brukt en hel månedslønn eller noe. Tar innkjøpene i et eget innlegg senere idag eller noe.Yeaah, elskede Køben fra flyvinduet på vei hjem♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits