kafékakao hytteturkakao

 

Det er alt torsdag i vinterferien, og jeg har allerede vært på to veldig fine turer, dog forskjellige. Fredag til mandag ble slått ihjel veldig fort i Stockholm med mor. Vi var på Fotografiska, Moderna museet og Nordiska museet og så en hel masse bra kunst som jeg sikkert kunne snakke lenge om hvis noen oppfordret meg til det. Ellers spiste vi en del god mat, shoppet mange fine ting og så Anna Karenina på kino(den var bra, men litt for klisjé til at det klaffet helt). 

Nå er jeg hjemme fra skitur i skogen med Edda, hund og sekker fulle av kjeks og sjokolade og sånt. Vi fyrte i ovnen, drakk kakao og skravlet rimelig sammenhengende. Vi kom fram til at det ville være spennende dersom man kunne tegne noe på et kart, og så ville det legemliggjøres i terrenget. Så var det jo synd når kartet vårt hadde revnet, eller om noen skulle finne på å knuse en globus. Så snakket vi om politikk, mørkereddhet, gutter, irrititasjonsmomenter i en generell hverdag og løste verdensproblemer til sent på kveld.

2 kommentarer

pines

21.02.2013 kl.11:43

både stockholm og skitur høres fantastisk ut. (likte tanken på å forandre kartet/virkeligheten)

Bianca Emilia

23.02.2013 kl.12:04

s:Ja, ikke sant? Pluss at vi forandrer oss jo hele tiden, så en er ikke en selv i mer enn noen sekund kanskje, før vi må ut å leite litt til på nytt igjen. Grunnmuren vil være den samme kanskje, men så er det så mye kan forandre seg, fra dag til dag. Kanskje en ikke trenger å finne seg selv, kanskje en bare skal være seg selv, fra dag..til dag.

Høres ut som at du får en veldig fin ferie, kos deg masse!

Skriv en ny kommentar

hits