klokka 19.34

 

 

Klokka er 19.21.

Jeg konsumerer store mengder te og gjør lekser. I store trekk er det alt jeg gjør. Jeg jobber litt, og leser litt og sånt, men er snart ferdig med årets store tekstsamling og er i høyeste grad klar for påskeferie. Jeg burde egentlig skrive nynorsk her, fordi jeg knapt har skrevet nynorsk dette skoleåret, noe som kan bli litt kjipt på en eventuell eksamen. Jeg glemmer det litt, og gidder det ikke litt. Jeg har faktisk inspirasjon, og skaperlyst og alt det der, jeg er bare i trøtt hele tiden og orker ikke å få det gjort.

Men! Jeg har funnet to nye yndlingsteer (rooibos og kamille hvorfor har jeg ikke tenkt på det før), og himmelen er veldig fin veldig ofte.

Nå er klokka 19.29.

Når er man egentlig gammel? Når er man voksen? Og fremfor alt, hvor lenge er man barn? Kan jeg være barn hele livet, sånn annenhver dag eller to dager i uka? Hele tiden? Vær så snill?

Det er litt sånn at jeg er en sekk med ord, og så skriver jeg skoleoppgaver, og så er plutselig alle ordene oppbrukt og ordforrådet rommer kun sånne hverdagslige kjedelige ting. Kan ikke jeg også ha magiske ord inni meg?

2 kommentarer

Maren Elisabeth

14.03.2013 kl.20:09

Fyller tjueen i sommer, men føler meg fortsatt som et barn. Tror aldri jeg kommer til å føle meg ordentlig som en ansvarlig voksen.

k.

14.03.2013 kl.20:36

fyller tjueto om to uker (herregud) og når jeg tenker på det føler jeg meg som en oldis, men det er mest fordi jeg fortsatt er 16 i hodet mitt. jeg tror ikke man trenger å bli voksen, det er som de sier: growing old is mandatory, but growing up is optional!

Skriv en ny kommentar

hits