bloggplattform

 

Det finnes en rekke positive ting ved blogg.no. Det er gratis, enkelt, alt er på norsk og det er på alle måter sikkert og brukervennlig. 

Men jeg er drittlei hele greia. For det første, blir jeg kvalm av den ekle, signalrosa logoen, jeg orker ikke mer av stygg hotellreklame (bloggen kan bli fjernet av blogg.no om man fjerner den, visstnok) - det er en helt tåpelig måte å finansiere seg på. Det blir ikke en personlig hjemmeside når de putter inn reklamer du overhodet ikke har kontroll over, og som sjeldent viser noe du faktisk står for. Dessuten syns jeg lønning av toppbloggerne på alle måter er feil. Det er fint for selve bloggerne, men kunne de ikke da heller fjernet reklamen? Herregud.

Så det blir til at jeg mest sannsynlig flytter - det gjenstår å se hvor - og problemet er bare at jeg må finne en måte å overføre innleggene mine til den nye operatøren. Vil ikke miste alt jeg har skrevet de siste to årene, noe av det er jeg faktisk fornøyd med. Jeg vil egentlig bruke wordpress, men har lest at designredigeringen (hvis man gjør det selv) der er veldig vanskelig. Kanskje det rett og slett blir blogspot.

2 kommentarer

Maren Elisabeth

15.05.2013 kl.23:28

Bare fjern reklamen! Fjernet min for tre år siden og har aldri hørt noe fra blogg.no. Har aldri hørt om noen andre som har fått bloggen sin fjernet heller.

Wordpress har litt kjip designredigering, men man kommer inn i det etterhvert. Google = bestevenn.

Akkurat det med å flytte gamle innlegg tror jeg ikke er mulig nå som blogg.no har fjernet backup-funksjonen. TROR JEG DA. Det er sikkert mulig om du har backup liggende eller om det er en annen måte å ta backup på som jeg ikke vet om.

Maren Elisabeth

16.05.2013 kl.00:05

/ Skjønner hva du mener. RIP den gamle blogg.no-logoen :((

Skriv en ny kommentar

hits