alt mulig

bloglovin'

Nå kan den nye bloggen følges på bloglovin' her:

http://www.bloglovin.com/blog/7815637/?claim=kf7v7c3yrkh

Selve bloggen finnes forøvrig her:

http://ragnhildho.blogspot.no/

 

flyttet

Jeg har endelig flyttet! Deilig med en helt ny start, men jeg kommer ikke til å slette maavie med det første heller. Jeg liker google.

http://ragnhildho.blogspot.no/

http://ragnhildho.blogspot.no/

http://ragnhildho.blogspot.no/

http://ragnhildho.blogspot.no/

http://ragnhildho.blogspot.no/

Er det forresten noen som vet hvordan man flytter følgere/endrer bloggadresse i bloglovin'? Skjønner egentlig ikke bloglovin' i det hele tatt.

the cycle


Girl, interrupted by Susanna Kaysen

de gir jo egentlig ingen mening. alt for mange er bare alt for vant til dem.

was insanity just a matter of dropping the act?

jeg tror alle mennekser har galskap i seg, i ulik grad og mengde. alle har det. er det slik at de vi betegner som gale egentlig bare er de som ikke spiller, som ikke later som? som ikke skjuler galskapen, slik alle vi andre gjør?

endelig har jeg tatt med bryet med å låne girl, interrupted i bokform, den er fin fin fin og veldig ekte. den handler om gale mennesker. eller mennesker i en gal verden, jeg vet ikke helt. men den sier mye smart og tankevekkende. det er trist at den er så kort. 

mørke
det miserable har en viss tiltrekningskraft på meg. tanken på å være fri, uten forpliktelser eller regler også. i hodet mitt henger disse to sammen. mulig jeg har sett for mye på the pirates of the caribbean, men det mørke, ukjente virker for meg behagelig. å slippe det inn, ta alt det vonde inn over seg og ikke tenke på at det er vondt, men ikke tenke. å være fri fra alt det som binder deg, la det forsvinne ut mellom fingrene dine, og bare åpne deg helt. la mørket fylle deg til randen, og nærmest være mørket selv. å ikke ha bekymringer, eller trenge å være redd for noe. døden er kanskje det mørkeste, men hvorfor frykte den, når mørket er deg, mørket er behagelig og mørket ikke lenger er ukjent? å bare tenke på seg selv, gjøre det man ønsker å gjøre, og ikke la andre ting stå i veien for det. å tørre å føle smerte, det er jo ikke annet enn smerte, og du er smerte selv og full av det vonde, for du er kun mørke sider og kulde. søke nye farvann uten å vite hva du kommer til å møte, men ikke engste deg, bare la det komme og ta makten over deg og flyte rundt som en flaksende fugl uten å vite hvor det måtte ende. ikke bekymre seg. det miserable er ikke egentlig miserabelt da, det gir en følelse av å være fri, behagelig.

det der skrev jeg uten å tenke, aner ikke hvor det kom fra. skjønner det ikke helt selv.

ord


jeg har så mange ord. kan sikkert sitte i timevis og bare skrive, de dagene ordene kommer av seg selv. noen dager klarer jeg ikke å skrive et eneste ett. disse dagene kommer alltid på tentamen, av en eller annen merkelig grunn. men de dagene det er lett, føles det som om hodet er proppfullt av ord og formuleringer, og jeg bare klør i fingrene etter å så det skrevet ned. men så gidder jeg ikke, i mange av tilfellene. eller så skriver jeg, og så bare ligger det i et hemmelig dokument i en bortgjemt mappe, fordi det føles teit at alle skal kunne se det. kanskje det er om et personlig tema, eller om et noe som får meg til å føle meg helt dust. eller kanskje jeg er redd for å såre noen ved å være ærlig. jeg legger det hvertfall ikke ut, fordi jeg ikke tør. det er litt dumt. noen ganger, ganske ofte faktisk, skulle jeg ønske at bloggen var anonym. da ville jo ingen visst hvem jeg var uansett, og det hadde ikke hatt noe å si. navnet mitt nevnes ikke så ofte, men det er jo her i ny og ne. jeg skulle ønske jeg turte å være litt mer meg selv, litt mer åpen om hvordan jeg har det, ikke bare hva jeg gjør og hva jeg liker. jeg elsker bloggere hvis vedkomne tørr å være seg selv, og jeg liker jo å skrive ned det jeg tenker og mener og hvordan ting er. jeg vet ikke helt hvorfor jeg er redd. jeg er kanskje litt reservert overnfor nye mennesker, men med vennene mine er jeg meg selv hundre prosent, om ikke mer, og stortrives egentlig med det. jeg skulle også ønske jeg turte å legge ut flere bilder av meg selv. på det området føler jeg også at alt bare blir teit og stygt og at folk kommer til å tenke æsj, herregud.. jeg skulle ønske at jeg kunne tro på at de tingene jeg selv er fornøyd med, både bilder og tekster, at andre også liker det, og ikke tvile på meg selv hele tiden. det er jo min blogg, jeg er sjefen. skal prøve. ikke fordi jeg føler at jeg må det for noen andres del, bare for meg selv.

jeg beundrer de hodene som gadd å lese alt det der.

tacokveld med de beste
Nora liker å torturere Malin.. rulle henne inn i pilatesmatter ogsånt.. lol.
Jeg har hatt en super kveld med jentene mine! ♥ Hva syns du om bildene? 

smøla, surnadal, trondheim og grimsdalen

her kommer altså bilder og litt om min ferietur rundt om i vårt fagre fedreland.som sagt var vi på smøla først, her i vindmølleparken. de greiene ser ut som noen spinkle, små konstruksjoner på avstand, men i virkeligheten er de massive monstre!slik kan det altså se ut i en liten landsby helt ute ved havgapet. her kjøpte vi ferske smultringer og så på billedkunst. neida, ikke sært i det hele tatt.vi var ute på sjøen og fisket  krabber, og dette var helt klart den fineste dagen på smøla. det var strålende sol, masse folk og svære torsk  på kroken. vi kokte altså de krabbene, og spiste ferske krabber på svabergene, noe som faktisk var utrolig godt! 


etter smøla, dro vi til noen venner. her er vi på tur langt oppi skauen i surnadal. vi tok med oss kvikklunsj, og etter en lang (ikke så veldig, men lang nok) tur, hvor mor blandt annet tok et svalestup ut i en grøft med myr og vann, kom vi hjem og spiste taco.en frosk. ikke så spennende, men likte bildet. bare for å ha det sagt, så er disse bildene ikke bare tatt av meg, men hele famlien.vi ankom trondheim og her er altså den fantastiske byen byen, sett fra munkholmen, en øy uti fjorden, med noen randome folk i forgrunnen. forgrunnen - er det er ord?vi måtte selvfølgelig spise på EGON i tyholttårnet, og mens vi ventet på bord, ble vi avbildet av far, som satt oppe i restaurantenher på torget har folk lagt blomster, kort og tent lys for ofrene i terrorangrepet som rammet landet for to uker siden. det var fint å se, men naturligvis også veldig trist. ellers i trondheim var vi på museer, spisesteder, pisbadet og shopping. jeg fikk ikke kjøpt så mye, fordi jeg alltid er så forsiktig med penger(arghh), men innkjøp kommer sikkert senere.når vi kom til grimsdalen, ble det finfine turer i fjell og skog med eddas familie. det var hver dag stekende sol på dagtid, mens når kvelden kom, kunne det regne, tordne og lyne i opp til seks timer. men koselig var det, og her også mange trivelige sjeler. grimsdalen er et flott sted da. her er utsikten, og man kan så vidt skimte bil-tilhengeren ved leiren vår. edda og jeg prøvde selvfølgelig å fiske, men til sammen fikk vi tre fisk på omlag tjue centimeter. ikke stort, jeg vet, men det smakte godt i lompe med et kilo smør for det.


en av dagene holdt vi på å tråkke over en hoggorm som lå i stien og solte seg. det er faktisk første gang jeg ser en levene, fri slange..ugh

basecamp.


 

et ganske nydelig vesen har vært innom

det var en gang en dag i august, da jeg var så heldi gå få besøk av en snuppe kalt mina. åh, gud, det var lenge siden sist. vi tok bilder, spiste, spiste, spiste, tok bilder og litt mer. og så rasket vi sammen en muffinsrøre, som egentlig ikke ble så vellykket, på tross av at den var stappfull av hvit sjokolade, som jeg er overbevist om at må være den beste oppfinnelsen EVER et ganske nydelig vesen

 

helt til slutt, hadde vi en slags krig eller noe der omkring, som gikk ut på å sitte oppo den andre og kline masse kremer og annet dritt i ansiktet på hverandre. ganske meningsløst når jeg tenker over det og jeg vet egentlig ikke hvorfor denne krigen i det hele tatt begynte. men gøy var det i hvertfall. 

forresten, ja, jeg kom hjem fra ferie i går kveld. to fine uker litt overalt. og jeg jobber med et innlegg, og skal prøve å få publisert det i morgen formiddag. men så er det noe greier med bildekvaliteten og sånt som må fikses da.. gudd nait

sorg og sommer

litt lenge siden nå, men jeg vil likevel si at jeg kondolerer til tusen, til alle de menneskene som ble rammet av terrorangrepene i olso og på utøya. jeg kjente noen som var på utøya, men ingen som omkom eller ble skadet. heldigvis! men likevel blir man helt satt ut. av at noe sånt kan skje. og at det i tillegg er i vårt trygge hjemland, det er helt sykt. ubeskrivelig, forferdelig sykt. altså, jeg kan ikke fatte at et menneske kan få seg til å gjøre noe så grufullt. da må man være alvorlig forstyrret, og når man i tillegg dreper UNGDOMMER? nei, det er helt ... jeg har ikke ord.


som sagt er jeg nå på ferie, som startet fredag for en liten uke siden, på en kystperle ved navn smøla. her er det familien til tante som har feriested, og vi fisket, var på en såkalt sightseengrunde og det beste av alt - dro opp krabbeteiner, og kokte ferske krabber på svabergene. det var rett og slett herlig, midt oppi sorgen som tynget landet. videre dro vi til noen venner i surnadal. her gikk vi tur på fjellet, spiste god mat og shoppet litt. nå har turen gått til trondheim, en finfin by. far og jeg ble enige om at hvis vi skulle bo i by, ville det blitt trondheim, hihi. her har vi vært på munkholmen, et sånt vitenskapsmuseum(høres skikkelig døvt ut, jeg vet, men det var faktisk ganske gøy!), nidarosdomen, et rockemuseum(ja, dette her var døvt..) og, selvfølgelig, shoppet. jeg legger ut innkjøp når jeg kommer hjem, og forresten fikk jeg en pose stappfull med kjær av søte sigrid, i surnadal. det liker vi! nå holder jeg på å bli sånn halvveis gal av dette tastaturet her, jeg sitter på en mongo hotell-pc, ettersom nettet ikke var så medgjørlig når det gjaldt den bærbare, medbrakte dataen.

det blir ikke noe bilde, siden denne pc'n fra steinalderen eller noe der omkring, ikke tar minnebrikken til kameraet.

i morgen skal vi innom i surnadal igjen, og hente hun og bilhenger, før vi stikker til skogs(eller fjells eller noe i den duren), hvor vi skal møte edda og hennes familie. der skal vi altså være kanskje frem til torsdag, alt etter været. men nå fikk man hvertfall et lite pip fra meg, vi snakkes senere!

finfine dager i osen

Idag kom vi hjem fra osen. der har altså bestemor hytte, og jeg, søstra mi og broren min fikk være med et par dager. vi har kost oss med bading i iskaldt vær og en masse god mat. igår besøkte vi noen koslige folk oppå en seter langt oppi gokk. jeg tror vi kjørte på en øde vei i tre kvarter eller noe. men folka var jo koselige da, og snakket som en foss. 


lest masse. me gusta


dette bildet var litt elsk, på tross av alt håret til alle kanter.


Gått fine kveldsturer og badet og sett på sola gå ned langt der bortenfor sjøen.

vi flagget. hadde ikke noe stort flagg. hadde ikke noe å flagge for heller, så det gjorde ikke så mye.


bestemor♥

gjeiter. de hadde det på den setra vi besøkte. de er litt kule da. litt.


lillebror.


bare for å illustrere det nydelige været i bilen på vei hjem.

Nå skal jeg legge meg tenkte jeg, har blitt sene kvelder de siste dagene, og jeg må visst opp tidlig i morgen også. forresten. i morgen drar vi på ferie. og blir borte i et par uker. bare fo rå si ifra.


piknik på gjetholmsjøen

Nå har vi akkurat kommet hjem etter en herlig ettermiddag på Gjetholmsjøen, et vann langt opp skauen her et sted. Vi hadde med elg, fisk, salat, brød, pai, dressinger og mer. I tillegg en helt nydelig dessert. Det hele var en slags feiring av bestefars 75-årsdag, her om dagen. Vi badet også selvfølgelig, når vi først var ved vannet. Ugh, det var egentlig iskalt.. :-S


Herregud, vi hadde med mye ting og tang..


Wihuuu, jordgubbar. Haha, er det svensk?

i farta lzzm

Og etterpå skal vi på kino og se den ettertraktede, siste harry potter-filmen. Gad, jeg gleder meg, litt trist at det er den siste egentlig.. Nå stikker jeg, så snakkes! ♥
littegranne bittelitt

de siste tre dagene har jeg bare gjort ingenting. det er litt rart, sånn som tida bare flyr ut av vinduet. men jeg har sittet ute hvertfall da, og fått skille etter min elskede bikini, som endelig har lysere farge enn huden under. og så har jeg lest ut den første harry potter-boka da, nå har jeg blitt helt forhekset igjen. men siden søstra mi, som leser som en blanding av snegle og skillpadde nå har kapret bok nummer to, og biblioteket er stengt, må jeg vente med å fortsette. fml. Nejjda, jeg kødda. Livet er egentlig ganske så herlig nå. noen få haker i herligheta, men de bare ignorerer vi ;-) 


harry potter på tv tilogmeg. Liker.


Forresten, på søndag drar vi på hytta til bestemor, og etter noen dager oppi trysil omtrent, skal vi på en rundtur som visstnok blir ferien vår. Da skal vi til smøla, surnadal, trondheim og en eller annen fjelltur. hele tiden omringet av noen av de folka i verden som kan kategoriseres som brukbart koselige. me gusta.


spennende.


Leseeee


ganske så random. men visse personer er så fæn av meg at de sitter å tar bilder av meg konstant. uansett hvor fin jeg er på håret.


en humle med lang snabel. jeg vet ikke egentlig hva den tingen der er, men.

okei, da har jeg slukt et par porsjoner med mangosorbet, og hopper over til kjære facebook, ha en fin kveld.
dette er sommer

Nå sittter jeg påpcn til bestemor. Vi har spist vafler med jordbær, drukket juice, solt oss, tatt bilder, og Ingeborg og Hallvard har tatt en liten.. dukkert(?) i vannsprederen.  Mens vi satt i solveggen med stekende hud, fant vi ut at dette, dette er sommer.


Det bare bugner av nydelige sommerblomster i hagen her!
Jeg sa jo at det bugner..

Nå skal jeg ut i sola igjen, ta litt bilder og bare nyte det herlige været.bading og familielunsj

Idag, rundt klokka ni, ble jeg vekt fordi det kom en eller annen vaskehjelp, og vi måtte ut av huset. Så før jeg egentlig hadde våknet, ble jeg dratt ut av huset, før vi kjørte en laaang biltur opp i gokk et sted. Det spiste vi en enkel, medbrakt frokost og badet ;-) Deretter var vi bedt til noen i familien på lunsj. Alle konkluderte vel med at vi egentlig ikke trengte noen middag i dag, etter dette måltidet, HAHA.  Nå sitter jeg på verandaen med bok, pc, kamera og noen nusselige små krabater. 


 Da er det klart fro å gå over i bokverdenen♥ Hvis noen ikke har fått det med seg så leser jeg i store mengder om sommeren. Det er liksom en ferieting, for jeg gidder ikke ellers, eheh. 

I kveld skal jeg være med de samme søte jentene som i går på koigen, før vi stikker på kino. Jeg husker ikke hva filmen heter da.. See ya.
Hva skal du i kveld?

kuer og sauer og elver og venner og sånt

 

Etter en hyttetur med Edda, fylt av latter, kuer, sauer, gåturer, sykkelturer, hopping på steiner(og plumping..og vassing) i en elv, knott, bøker, godteri og MAT, mengder med mat, kom jeg hjem og fikk besøk av noen herlige jenter ved navn Sigrid og Kari. Etter nok en koslig stund med trampoline, kattunger, skravling, utkledning, fotografering og MAT, har jeg nå ryddet rommet mitt. Så da tenkte jeg å ta tidlig(tidlig?) kvelden og bare kose meg med boka mi♥


Stakkars sau, den hadde forvillet seg inn i kuegjerdet..


Mens vi enda var tørre på beina..


Litt sånn.. etter hvert. Sorry for dårlig kvalitet, men jeg har herpet kameraet mitt, så det går i mobilbilder. Natta!Villmarka next

Jepp, jeg bestemte meg for å fortsette å blogge her, hvertfall enn så lenge :-)

Nå har vi søskenbarna våre og tante på besøk, de"bor" her en stund. Men likevel skal jeg og Edda en tur til var lile, falleferdige hytte i Løtenfjellet. Det høres kanskje utrolig døvt ut, men vi har det alltid like gøy. Så nå, etter min sunne frokost ( jeg spiste for en gangs skyld ikke noe dritt, som pasta med ketchup eller noe), skal jeg pakke og prøve å overtale min søte søster om å få låne sykkelen hennes, siden min punkterte..


Frokostblanding! Sunt - men det smaker blæ.


Og en.. fersken eller noe sånt.

Men nå skal jeg pakke, så vi snakkes!vg-lista i sofaen med søss

 Da har Ingeborg og jeg hatt vårt eget lille taco, is og vg-liste-party hjemme i stua.


dette er det kvelden alt i alt har bestått av; is og tv


ingeborg tar litt av til haba haba


Ingeborg er littebitt forelsket i han der.. (bare littttttt)


en stk prøver å ta bilder, en stk ser på tv


"en gang da, så skulle jeg spise en is da, og så KNAKK den!!!"


ingeborg, dj dan wannabe.. peeeena


"wtf, hvor er isen?!"


"åjaa, jeg spiste 7 stk, og ingeborg 3.. og da var det tomt!"


"..skal bare suge ut den siste saften av pinnene"


"uff, nå er det helt tomt"


og nå har ingeborg sovna på kjøkkenbordet, så vi runder av her.

 

 

 

ps. ikke ta dette innlegget seriøst.
storm

Hallo!

Idag var jeg på Hamar og hentet en sånn ekkel gom som jeg må ha på om ettermiddagen og natta. Æsj, det er seriøst det ekleste jeg har vært borti, og den går så langt bak i ganen at jeg brekker meg. Ugh! Jeg måtte dra alene, siden det ikke var noen som gadd eller hadde tid til å joine. Og når jeg syklet hjem fra Løten(jeg tok buss til Hamar), så var det noe sånt som strom ute. Haha, jeg ble klissbløt, det regna, blåste, tordnet og lynte!

Men over til noe annet. Om to dager er vi ferdige som åttendeklassinger. Det skal blir utrolig deilig med ferie,men jeg tror likevel at jeg kommer til å savne skolen litt. Vi har jo verdens morsomste friminutt, og alle de herlige vennene mine er jo der hver eneste dag! Åttende har bestått av masse glede, nye folk, drama og mye mer.. Og tenk, vi får aldri tilbake dette året her. Det har gått så utrolig fort, men likevel har jeg tusenvis av minner. Love♥


Haha, Maria og Nora <3

Skal vurdere å sovne litt tidlig i kveld, jeg klarte nesten ikke holde øynene oppe på skolen i dag..


En liten oppdatering

Hei! Jeg har hatt en ganske så herlig helg, og da tenkte jeg å fortelle i kromatisk rekkefølge(eller noe sånt..).

På fredag morgen bar det rett til Hamar og tannlegen. Og jeg fikk av reguleringen!!! Glad! Endelig, jeg har jo tross alt gått rundt med stålkjeft i fire år nå. Helt i starten var det som om jeg ikke hadde tenner i det hele tatt, bare tannkjøtt, haha. Men nå kjennes det helt normalt, og jeg som hadde trodd det skulle være vondt, som når man strammer.. Det var jo ikke ubehagelig en gang! Men skal få tak i tannblekemiddel eller noe i morgen da, så skal jeg bleke de. Og etter skolen i morgen må jeg på Hamar og hente en sånn stygg ekkel gom som jeg må gå med i overkjeften - æsj.

Så over til NM i speiding. Vi kom til Moss fredag kveld, og da var det bare å sette opp telt og legge seg. Men folk har jo alltid masse energi den første natta, så det var konstant bråk. Lørdag morgen startet konken, og oppgavene var blandt annet å lage en luftballong, fuglekasse, orientering og 100 spørsmål. Lørdag kveld hadde vi faktisk så gode resultater sammenlagt at vi lå på femteplass i Norge! Men det var enda igjen noen oppgaver til i går, så da gikk vi ned til 13. plass. Men vi er fornøyde likevel, det var jo 117 grupper som var med. Og på avslutningen, så var han der "unge fleksnes"-fyren der. Haha, spesiell type. Men det var morsomt, skikkelig stemning, og konsert etterpå. Idag var det egentlig bare å dra seg opp og pakke. Vi ble hentet i titiden, og så var det rett hjem. 

Nå har jeg pakket ut, tatt en lang dusj og ligget litt ute og solt meg. lakket negler, funnet igjen noen gamle solbriller og lest en herlig bok, hehe.

Jepp, som vanlig har jeg ingen bilder av det jeg faktisk har gjort.. Altså, fra NM. Og bilde uten reggis kommer etter at jeg har bleket dem. Legg forresten merke til flua(blæ) som sitter på boka :-D Syns om bildene?sommerdager

Åh, livet er så herlig nå! Jeg er med verdens beste folk dag ut og dag inn, og vi bader, spiser crap og koser oss.

På fredag var det tacokveld hos Nora, med Malin og Maria. Herregud, vi har det så gøy sammen, og vi satt seriøst i senga til Nora og skravlet fra klokka 00 til 04 på natta!


rawr


Av en eller annen grunn holder Malin seg for nesa nå hun hopper ..

 
To stk normale mongounger


Tror de ble uvenner eller noe, så da bestemte Nora seg for å sparke Maria i hodet :-D


Jeg satt på en hest! ..men så kommer Malin og sier at hun er allergisk og kan dø, så da stakk jeg inn og skiftet klær.

En fabelaktig kveld (og natt) hos Nora, ble etterfulgt av en trøtt morgen og en sykkel/rulleskøytetur til myklegard for å kjøpe is.Malin på rulleskøyter ble litt sliten og hang seg på Nora.Og så krabbet hun litt..
på hjemveien var det min tur til å ta skøytene

Senere på dagen i går, var vi på Kølbua(Rokosjøen) og badet. Dit kom Kristian og Kristoffer også :)
Hadde ingen fine bilder, så stjeler noen av Malin. Psst, ikke si det til henne da (a) 
Badeee

Mariabustetrolljegelskerdeg!

Verdens nussligste små krek har forresten blitt født, forteller mer senere ;)

Paradise finale

 

Så dere finalen på Paradise hotel i stad? Hahah, det gjorde Maria og jeg. Greit, egentlig bryr jeg meg ikke så veeldig mye, og har ikke sett mange programmer denne sesongen, men finale er jo alltid stas. Og Niklas vant jo i år da, hadde vært lol om han kom på andre plass nå også. Menmen, i reklamepausen var selvfølgelig Maria og jeg ute og hoppet på trampolina!
Man kan jo si det da, at Maria er litt spesiell.

HÆHÆ, vi spiste is ♥

 

..om en stund skal jeg vurdere å muligens kanskje sove bittelitt, så natta :-)

hjerte

åhh, jeg fikk verdens nydeligste smykke av Kristian ♥ løøøv yu
var ikke dette bare verdens søteste??


Maria, du er best ..

Chilledag på jobb

I dag har vært tidenes diggeste skoledag, vi har hatt jobbdag! Jeg sov hos bestemor i natt, og var med henne på gartneriet i dag. Det var kjempekoselige folk, og masse herlige blomster. Helt ærlig, det var et hav av farger♥ ..eneste negative er at vi må skrive en stygg rapport om dagen.Og når vi var ferdige for dagen, klokka tre, fikk jeg med en stor potte med blomster hjem. Søtt da.

Skal se om jeg finner på noe gøy i kveld da : )

Har du vært på jobbdag, hvor? Hva skal du i kveld?


livet er herlig

Åhh, jeg husker ikke når jeg blogget sist i farten jeg.. Det sier jo litt. Men nå er alt så herlig at jeg faktisk ikke ofrer bloggen en tanke. Herlige folk, herlig vær og snart sommerferie.


Hahah, litt dystert bilde, men jeg fant ingen andre fine atm. Og selvfølgelig gadd jeg ikke å dra meg ut og ta noen heller.

Idag skal jeg på Hamar, vaske og ordne til i hallen til 17.mai.

Hva skal du i dag?

Får ikke sagt det mange nok ganger

Jeg får ikke sagt det mange nok ganger ; jeg har verdens beste venner! Jeg elsker dere, og hadde ikke byttet dere ut for noe! Det har vært litt drama dde siste dagene, og jeg har funnet ut hvor mye dere faktisk betyr for meg. Takk for at dere er der for meg ♥

 

Hey, tok en liten pause. Men nå er jeg tilbake, og i dag fikk jeg vite at jeg får ta av reguleringen om en måned. ÅÅÅÅÅÅÅ, SOM JEG GLEDER MEG!!! Jeg har liksom gått med stålkjeft i FIRE år nå..

Uansett. VI hadde sånn stygt norsk framlegg i går. Og jeg fikk 6'er! OMG, gladgladgladgladglad. Jaa, det er noe av grunnen til at jeg ikke har fårr blogget da, det har vært en prøve hver dag, flere framlegg og en tentamen denne uka. Men i morgen skjer det ikkenoe da, så i dag er det fri.

Summerfeeeeeeling! Det er blomster overalt nå ..

Har du summerfeeling?

 

bestfriendsHei!
Igår, etter jeg hadde gjort litt lekser, gadd jeg ikke mer og dro til Maria. Det var dritgøy der, de har jo rene dyrehagen! De har hester, katter, hunder, kaniner, fugler og en tam due.Maria har kjøpt best friends-ring til oss!Maria er gaaaaal.Dette er han puddeldotten. Han er også gal!
Kurt kurre er en due.

Truls ligner mer på en bjørn enn en hund..Maria har kjempefint rom!

Nå må jeg stikke, ha en fin dag!

Har du mange dyr?

Ny, gammel mobil

Jeg glemte sikkert å si det, men forrige forrige uke eller noe, klarte jeg å rote bort mobilen min. Eller miste den, jeg aner ikke jeg. Så nå lever jeg med en gammel drittkladd. Den er så gammel at merket ikke fins lenger, haha! Det er noe sånn som het i-mate før, og så er det gjort om til htc.Mm! Det jeg føler fer denne her, det må være ekte kjærlighet.Og brillene mine da. Elsk på dem! Fra bikbok.

I dag skjer det ikke noe spesielt, men har et tonn med lekser og skal på speideren..

Hva slags mobil har du ?

grillkos i sola

Hei!

Nå har jeg tatt en dusj, og nå skal vi spise grillmat på verandaen. Sommerfølelse!
Løvet på bjørka spratt for et par dager siden!♥

Hamartur med jentene + innkjøp

Heei. Idag har vært en superkoselig dag! Etter skolen dro Malin, Maria og Anne Maren til hamar. Vi startet med burger på McDonalds, sunne vi er! Deretter gikk vi til maxi, og Maria ble sliten. Neida. Planene mine var å kjøpe en bikinitopp til lørdag, og bursdagsgave til broren min. Og for en gangs skyld klarte jeg å kjøpe alt jeg skulle ha. Men gadd ikke kjøpe noe anet da, heh.

Når vi kom til Løten igjen, skulle jeg bare til bestemor og bestefar og hente en sykkel, og så hjem. Men vi møtte Kristoffer og Ivan på Løten da :) Og så snakket vi litt.. Og når jeg kom hjem måtte jeg hoppe litt på trampon, gjøre lekser, og nå har jeg plutselig sick dårlig tid til å pakke. Skal på kollektiv-uke, skjønner du. Bo en uke på speiderhuset, liksom. Kan ikke tro at jeg sitter og bruker opp tiden min påå blogge nå...

Vi fant et speil, heh♥Så hadde vi alle sakene båre i en handlevogn, inkludert meg :)Jej, utkledning på H&M!Jeg betalte is for Malin og Maria, og så klarer Malin å miste halve isen sin på gulvet!

Her er bikinitoppen, da. Elsker blondene! 149 kr på Cubus ♥

 

Okei, baklager for dårlig bildekvalitet, men jeg glemte kamera, så alt er mobilbilder.

I'm on the road again

Hei hei!

Jeg syklet faktisk til skolen i dag, er stolt! Neida, det var egentlig herlig å bare slenge seg på sykkelen, og så slipper jeg den lange bussruta, og kan dra en halvtime seinere. Digg ja. På vei hjem var det en fattkladd som syklet foran meg, og det er jo ikke lite flaut å kjøre forbi, selv om han syklet dritsakte, så det tok jo en evighet å sykle tilbake, da. Og så bor jeg på en gård langt uti skuen (ok, ikke langt, da), så det er fullt av gjørme på veien her...

Nå er jeg ferdig med leksene, og satt ute i sola og koste meg, helt til jeg fant ut at jeg ikke klarte å se pc-skjermen i lyset. Så nå sitter jeg altså i stua. Men etter som det ikke har skjedd noe spesielt i dag, har jeg med noen bilder som ikker er så spesielle de heller:)Lol, en eller annen har et helr skap fullt av tomme is-te flasker!

Elsklingen min. Nei, jeg liker den jo egentlig ikke. Hatlingen min da... eller? Jo, hans navn er Hatlingen.

Koselig vi hadde det ute!

Her er forresten det jeg ga i gave til søsteren min i går. Er ikke jeg bare VERDENS BESTE STORESØSTER?

Cupcakes

Heih!

Dette blir et kjapt innlegg, for om ti minutter, drar jeg på tur, og blir i fjellet til søndag. Er sånn... villmann, vetdu. Men igår var det kjempehyggelig, og cupcakesene våre ble supergode! Rekker ikke noe mer nå, så slenger ut et par bilder :)Må jo ha freshe farger!

 

Men god helg da, dere ♥ Nå jeg gå.

Søndagskveld

Nå... har jeg tatt en dusj, gjort mattelekser, hører jeg på en random sang på radioen, har jeg på meg pysjbukse, singlet og pumps, er jeg trøtt, har jeg pakket ut fra helga, skulle jeg ha ryddet rommet...

Vi var på speidertur på Koppang i helga, og sov på en skole. Eller, jeg sov ute begge nettene da, er jo så macho. Vi hadde merkehelg, dvs at vi tok merker, og så hadde vi sånn fotoopplegg. Orker ikke å skrive mer..

 

Yeah, barnevakt..

Tro det eller ei, men i dag startet jeg faktisk dagen med en joggetur. Og dette er kanskje enda mer utrlolig, men det var deilig å få kommet seg ut og rørt på seg litt. Jeg er vanligvis ikke så sprek, skjønner dere. Haha. Senere skulle jeg være barnevakt for småungene i huset, og jeg syns jeg var flink jeg. Vi tok med oss ostesmørbrød, sjokolade og ved og gikk uti skauen på ski. Så lagde vi bål og spiste det vi hadde med. Hahah, ostesmørbrødene ble kullsvarte! Så bikkja fikk dem...


Er så digg med bar asfalt igjen!


yummiiiiJeg sa at jeg skulle legge ut bilder og outfit fra ballet i dag, men pcn vil fortsatt ikke laste opp akkurat de bildene. De over gikk det helt greit med. Aner ikke hva som skjer, jeg ...

DIGG PÅ VÅRBALL!

Heei!

Sorry for null blogging, men det er fordi det var vårball i går kveld og jeg har vært på Lillehammer i hele dag! Vårballet var kjempekoselig! Vi startet med sminking og sånt hos Mina, og møtte de andre på ballet halv sju. Først var det velkomstdrinker og småprating, og så spiste vi mat. Det var biff stroganof (skrives det sånn?), og det var ikke akkurat kjempegodt. Og den tiden vi satt ved bordet, var det bare skikkelig kleint. Mina og jeg hadde parbillett, så vi satt sammen. Men ellers satt vi ikke med noen vi kjente så veldig godt. Jaja, etter maten var det pologniese (?), og det var faktisk veldig gøy. Mest fordi  vi lo oss i hjel av at vi ikke skjønte en dritt. Ingen av åttendeklassingene hadde lært det i gymmen, liksom. I ni-tiden begynte bandet og spille, og utover kvelden var det bare masse dansing, slitne legger og supermorsomt.


Alle de pene folka miine!

Jeg tok ikke så mange bilder, og nå nekter maskina å laste opp flere, så det kommer et par til senere. Og outfit :-)

Nå sitter jeg i sengs med pcn på fanget og er kjempetrøtt, så jeg er egentlig klar for en god natts søvn, så blogges vi i morgen.

Dance with me

I dag hadde vi dans i gymmen! Det var faktisk veldig gøy, hvertfall mye morsommere enn styrketrening eller ballspill. Vi startet med line-dance, der alle står på linje, ikke sant. Det var den som var morsom da, etterpå hadde vi swing, og det var ikke halvparten så gøy en gang. Btw, pardans er noe av det kleineste jeg har vært med på! Menmen, det var en digg gymtime i alle fall!Bilder fra weheartit , er jo ikke lov å ta bilder i timene.

 

Blogges! ♥

Bilder fra helgaaUff! Jeg må begynne å få lagt ut bilder da ting skjer, ikke tre dager etter på liksom! Men her kommer de da. 
Ut på tur, aldri sur! Det var hærlig vær og hærlige folk ♥

 
Tante hadde bakt den kaka da! Det var tre etasjer og tårn og alt. På bildet er det litt spist nederst og på toppen, men likevel, den var kjempekul :-D


Jupp, nå er det tilbake til samfunnsfagleksene, æsj. Forresten, jeg hadde matteprøve i dag og jeg har et ord ; FAIL ! Menmen, vi snakkes ! <3

 

Min tur til London

Søndag

Vi  stod opp klokka halv fem, og kjørte til gardermoen. Der møtte vi de andre og tok flyet til heathrow i london. etter at vi hadde fått bagsjen og sånt, dro vi til hotellet med den. Så gikk turen til tower of london. Der så vi på forskjellige torturmetoder som ble brukt før, og det var helt grusomt! Det var feks en der de bare strekte hele kroppen din, sånn at alle leddene skled ut! Men i tillegg så vi på kronjuveler, og de var helt fantastiske. Det var fullt av diamanter, edelstener og tonnevs med gull. Ok, ikke tonnevis, da. Men etter Tower of london, dro vi til london eye. Det er det store pariserhjulet, vet du. Når vi kjørte, var det en del tåke, så vi så ikke hele byen liksom, men det var fint likvel. Og det hjulet går utrolig sakte, så mens vi var det oppe ble det mørkt. Da kunne vi se alle lys, og det er utrolig mye! Etterpå dro vi for å spise, før vi tok kvelden tidlig :)

Mandag

Vi spiste frokost på kafe, og så dro vi til madame tussauds. Men der var det så sykt lang kø, at vi bestemte ogg for å dra tilbake senere. Da bar det avgårde til naturhistorisk museum. Herregud, det var stort! Det var mange avdelinger, og vi rakk en og en halv eller noe. Men vi prioriterte dinosaurer og sånt, da siden broren min på 5 år ville det. Og det var jo kult, spesielt en levende T-rex som brølte og alt. Men det syns ikke broren min var kult, da. Det var for skummelt, gitt. Senere var det shopping i oxford street, og det var helt sykt store varehus og butikker. På kvelden dro vi på musical, og det er det beste showet jeg har vært på, tror jeg! Det var kjempekult, masse lyd&lys, og publikum var helt med. Og mange av de som var med var veldig gode sangere.

Tirsdag

Vi startet med sånn seghtseeingbuss og så mye mer av byen. Etter det dro vi endelig på madame tussauds og det var kjempekult!! Vi så jo masse vekskjendiser, og tok bilder med jhonny depp, lady gaga, beyonce, michael jackson og leonadro dicaprio♥ Hotteste! Og i tillegg var det sånn 4d-film, hvor vi fikk vann sprutet opp i ansiktet og dunk fra stolryggen, i tillegg til 3d-briller, haha! OG etter det var det enda mer shopping, jeg kjøpte tidenes fineste bukse! Syns jeg da :-P

Onsdag

Vi spiste frokost i leiligheten, og dro på marked.  Det var kjempegøy, og vi var inne i en butikk med håndlagde såper og sånt. Det var massse homser som jobbet der og skulle prøve ansiktsmasker, massasje, bade skume og gele på oss der! Jeg likte butikken jeg! Og så var vi på en sånn godisbutikk og kjøpte verdens søteste cupcakes. På markedet var det masse gatemusikanter og en fyr som spiste en ballong og an annen som sjonlerte på motorsag. Da vi var ferdige på markedet, dro vi til picadilly circus, så trafalgar square og kjørte sånn kjempegammel doubledecker. Så måtte vi dra til flyplassen og sette oss på flyet hjem. Det var en kjempefin tur, og jeg har kjempelyst til å dra tilbake til London! ♥

Jeg vet, dårlig med bilder for tiden, og jeg har ingen god grunn.. Men akkurat nå skal jeg snart dra, og har ikke tid! Satser på at bildene kommer om noen dager, da jeg kommer hjem:)

home sweet home

Heihei! Nå er jeg hjemme igjen fra London:) Åhh, det var tidenes beste tur! Vi så masse forskjellige ting, og spiste god mat. Vi var på musical, kjørte med london eye og selvfølgelig kjørte vi rød doubledecker. Alikevel brukte vi mest undergrunnsbane, eller tube, når vi skulle komme oss fra sted til sted. Vi har ikke shoppet sånn veldig mye, jeg er en sånn person som nesten aldri klarer å kjøpe noe. Jeg må helst se på det , vente en dag, se på det en gang til og så kjøpe det.. Litt dumt egentlig, men jeg fikk jo kjøpt meg noe da!

Men nå her jeg dratt meg ut av senga(ok, det er en time siden nå), og spist frokost. Vi kom hjem i halv to-tiden i natt, så jeg baree gikk rett inn, vrengte av meg klærne og hoppet i seng. Men nå er jeg, uthvilt, klar for å begynne å pakke til Gålåturen. i vinterferien hvert år, er jeg med Edda på en hytte de leier av jobben til faren hennes (?). Jeg har sikkert vært med fire eller fem ganger før, og det er alltid koselig! Vi skal vel gå på ski og kjøre slalom, det er det vi pleier. Jeg skal ta toget oppover, siden de andre dro opp i går :P Jeg gleder meg som en ungeeee ! ♥ Greit jeg er kanskje en unge  : D

Jeg skal lage et ordentlig innlegg om londonturen med bilder og sånt, jeg bare orker ikke akkurat nå. Pakkingen er viktigst ;-)

I´M GOING TO LONDON

Åherremingodegud! I overimorgen drar jeg til London! Hele familien drar, i tillegg til noen venner av oss, hele familien der også. Åh, det blir så gøy! Jeg har vært masse barnevakt og sånt den siste måneden for å samle opp litt penger til turen, men jeg er usikker på om det egentlig er så mye... Men det er jo hvertfall nok til å få shoppet litt da. Jeg skal bare spise god mat, se big ben og london eye, og kose meg til tusen. Gash, jeg gleder meg! Jeg er usikker på om jeg får blogget da, siden jeg tror ikke vi tar med oss pc. Eller.. kanskje. Men så er det å få nettet til å virke da. Men vi får se, og det kan jo hende det kommer et innlegg i morgen, innimellom all pakkingen ;-)

 

Budor

Heyya! I dag hadde vi skidag på budor med skolen, det  var digg. Jeg hadde egentlig tenkt å kjøre kjelke, men så bestemte jeg meg i siste liten for å kjøre slalom. Hahah, jeg hadde ikke kjørt siden forrige sesong, så jeg folte meg som en annen kladd der jeg stod. Og så var det jo X-trem LUS i dag og, det var å hoppe på big-jumpen. Øhm, må  innrømme at det er  laaaangt unna hva jeg tørr. Jeg tørr ikke en gang å hoppe på de vanlige hoppene der en gang, jeg. Men det var jo mange andre som hoppet, så vi satt like godt og så på:) Ja, men etter skolen, ble jeg med Mina hjem, og vi skulle hente ei lita jente, Ingrid Sofie, i barnehagen. Åhgud, grommere jente tror jeg ikke finnes! Så passet vi henne en stund, til foreldrene til Mina kom hjem, og så så vi på film og spiste tacosuppe<3 Jeg husker ikke hva filmen het da, men tacosuppe er i allefall digg. Anbefales! Men her er jo noen bilder fra i dag:)

Bare så det er sagt, jeg her ikke sjans til å kjenne igjen folk med briller og hjelm, så jeg aner ikke hvem dette er!Awwe, Malin og Anne Maren sitter og beundrer alle skihopperne..


Marit S ♥

Som du kanskje ser, så var ikke været så bra, og det var iskaldt! Men det var en koselig dag da :-)


Lugg

AMAGAD! Mina og jeg gjorde noe dumt i dag. Vi klipte meg pannelugg. Plutselig lå hele tjafser med hår i dassen, gitt. Men jeg angret med en gang vi var ferdige. Men nå må jeg vel leve med det. Eller dø. Ok, så ille er det ikke, men det er ikke bra heller. Den står til alle kanter, og jeg måtte ty til alle mannemusklene mine for å få den ned slik den er på bildet under. Greit, der overdrev jeg igjen. Jeg måtte ikke bruke alle, bare de fleste.


Håret mitt er ikke fett eller noe altså, det er bare nydusjet.

Nok om det. Jeg kommer nok ikke til å få blogget noe i morgen, ikke resten av helga heller, for den saks skyld, for jeg skal på kurs til Lillehammer, og tar ikke med meg PC. Såehh, god helg! Og god natt :))

Hva syns du forresten om panneluggen? Og har du klipt deg hjemme før?

Skøytebana

Hei! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skøytebana, var der med Nora, Emilie, Oda og Hanna. Det var kjempekoselig, og Nora hadde med kakao! ♥

 

 
Koselig hjemmekveld

Hei! I dag har vært en helt normal fredag, med skole, Løten og så videre. Men i kveld var ikke hallen åpen, og jeg hadde ikke noen til å kjøre meg noe sted, så da tenkte jeg og bare kose meg med kjeks og en god bok. Jeg føler meg forresten kjempeflink nå, jeg har til og med ryddet rommet mitt!Levende lys og greier:)

Nom, nom♥

Åh, jeg har blitt forelsket i denne boka! Jeg har ikke kommet så langt, men hittil er den helt fantastisk, utrolig fæl, og fullstendig gripende!

Hva gjør du i kveld? Ha en fortsatt fin kveld ; D

Miss sporty

Jeg føler meg så sykt lat. Jeg går ikke på noen idrett, jeg trener ikke regelmessig. Eller, jeg har jo gym på skolen, selvfølgelig. Altså, det hender jo at jeg tar meg en joggetur i ny og ne, men ikke noe særlig i vinterhalvåret. Men jeg bor på en gård, og så er det en smarting som har funnet på å kjøre opp skiløype på jordet vårt. Jeg mener, alle sier jo at det er så kjedelig å gå på ski og sånt, men jeg syns det er helt ok jeg, så i dag har jeg gått meg en skitur. Fy søren så sporty jeg er, neiida! Hadde med bikkja, så klart : )


Der går'n gitt :D
Inspoplakat

Hei! sorry, jeg har ikke rukket å blogge, har vært på seminar hele helga.. Men i går kveld lagde jeg altså en inspoplakat :D


Sånn, da rakk jeg å file neglene mens den treige pc'n min lastet opp bildene også:)
Men hva syns du ?

Gikk på ski til Edda, jeg

Hei! Sorry, dette blir litt kjapp-kjapp blogging, jeg har ikke fått tid før nå. I dag var det en helt normal dag med skole og så videre, og lekser. Så tenkte jeg at jeg skulle være litt sporty for en gangs skyld, og faktisk gå på ski hjem til Edda. Åherregud. Vi har jo oppkjørt løype på deler av veien, på gjordet, men det var likevel mørkt og fullt av elgspor rundt meg. Gjett om jeg var redd a! Og jeg løp seriøst for harde livet, jeg var jo pissredd. Men så kom jeg endelig frem til veien, og tenkte at det gikk bra, jeg kunne jo gå litt på siden liksom, der det ikke er grus(Y). Men så plutselig ser jeg noe svart der fremme. Jeg bare stivnet, og fikk hjerteinfarkt som varte et sekund ellernoe. Og så turte jeg å lyse for å se hva det var. Det var en søppeldunk. Jaja, det går an å overreagere. Men jeg kom da fram, og vi koste oss med nybakte skolebrød og kakao. Strømmen gikk selvfølgelig, så vi hadde levende lys, og det var skikkelig stemning :) Og så så vi på film. Vi så den sisite Twilight filmen, vi rakk ikke å se den på lørdag likevel. Og så ble jeg hentet, og faren min satt og skravlet med foreldrene til Edda en time, og så dro vi hjem. Som en prikk over i-en, så falt jeg rett på rumpa nedover utgangstrappa da vi skulle dra. Nå skal jeg hoppe i seng, det blir sent i morgen, så.. Natta!

Gjesteinnlegg

Hei!

Jeg tenkte å gi litt lyd fra meg. ja, dere lurer sikkert på hvem jeg er. Da får dere bare forsette å lure.

Vi er hos Mina som sakt. Jeg tenkte da å skrive et random innlegg på bloggen til Ragnhild. Vi har faktisk ryddet opp alt som heter: sminke, rettetang osv. Alle sitter her med rett hår og er kjempe fornøyde. Edda fant akkurat ut at vi måtte se på film. Hun skal se sin kjære Taylor Lautner i twilight eclipse. Ja, det er drømme mannen. Ragnhild synger teite sanger og Mina gjør ingen ting. Så da får dere gjette hvem jeg er da.  Ha en fin kveld vidre<3

Hilsen meg!

Åpenhall

I går var vi på åpenhall, altså at Løtenhallen er åpen. Jeg satt for det meste å pratet med Nora, Kristoffer og så videre, men jeg var jo med på litt forball og sånt og da... Og Nora prøvde å lære oss noen sånne cheerleader-ting-greier, menehh... Vi sugde :D Men det var koselig, da. Her kommer et par bilder, tatt fra Nora, WWW.NORANET.BLOGG.NO


Følte jeg måtte retusjere ansiktet mitt, var så støgg.


Jeh, fotogene ♥

For ikke lenge siden, kom jeg hjem fra Marit. Vi har sånn at vi lager sang i musikken på skolen, og idag skrev vi fersig teksten. Ok, den er bare så syykt random, altså! Men akkurat nå gidder jeg ikke finne igjen kabelen til mobilen min, så hvis det blir noen bilder, så kommer de senere.Skøyter

-Hei! Ok, idag hadde vi skøyter i gymmen. Jeg trodde likosm at det kom til å bli dritkjedelig, men det var faktisk kjempegøy. Vi hadde noen sånn staffetter og leker, det var ikke så gøy da. Men etter på drev vi og tok "piruetter"(vet ikke helt om det går an å kalle de vaklende forsøkene mine for piruetter, men..), og så spilte vi hockey, etter at mange var gått inn, siden de var kalde. Det var jo -15 grader da!


Malin og Marit ♥ Malin går jo på cheerleading, da, mjukingen! ilu<3

Husk å besøke WWW.MALINEMJ.BLOGG.NO !

Wishlistalle er fra WWW.FASHIONLOVE.NO

Hva syns du?

Hei !

Hei, jeg heter Ragnhild og er tretten år. Dette er vel min .. 1,2,3,4,5 ... SJETTE blogg, så jeg er jo egentlig ganske kjent med det, og vet hva det går ut på osv. Men det jeg som regel gjør, da, er jo å enten gå lei av å blogge, ville ha et anet navn på bloggen eller noe sånt, slik at jeg slutter etter to mnd. Sikkert det jeg kommer til å gjøre her og. Men jeg kan jo prøve å holde på litt lenger, da. Som sagt, så er jeg tenåring, noe som i oversatt betydning betyr at jeg her en ganske travel hverdag. Alikevel skal jeg prøve å  få postet et innlegg om dagen, og ha med bilder og sånt. Skal også lage et bedre design selvfølgelig, men jeg er ikke sikker på når jeg får tid. Det kommer også et "om meg"-innlegg, når jeg har fått meg til å lage et ;) Blogges !

hits