design

designFra Moderna museet, utstillingen av Hilma Af Klint.

Endelig har jeg fått ut fingeren og oppdatert layouten her litt. Den har stått på stedet hvil over lang tid, også lenge før jeg fikk den headeren jeg har nå. Dette er sannsynligvis lite interessant for de fleste, men jeg syns faktisk design er gøy, og jeg føler jeg begynner å få til de enkleste tingene. Har ikke lyst på noe eksepsjonelt design, jeg tenker at bare det er ryddig og greit er det ikke det som har mest å si. Det er en masse endringer som ingen ser heller, tror jeg, men som jeg har irritert meg over lenge. Men det beste av alt: større bilder! Jeg er så glad i de uklare rådyrene i headeren min at dem hadde jeg rett og slett ikke hjerte til å fjerne.

fikset noen småting

okei. i går kveld ordnet jeg sånne små detaljer og greier på designet. men jeg mangler fortsatt en header altså. og jeg så det var spørsmål om å lage header til andre her, det gjør jeg altså ikke. er vel for lat. men header kommer vel om en stund, når jeg får summet meg til å lage den.


arkivbilde♥


Endelig design

Heey!

Nå har jeg endelig fått laget meg en header. Jeg syns den ble helt ok, jeg er jo ikke akkurat proff til å redigere... Men her er den

Hva syns du?

hits