januar 2013

pretty much nothing

endelig en uke med litt mindre lekser, litt mer tid til å drikke te og se the killers-konsert på opptak og å bare gjøre ingenting. i går hadde jeg årets første skikkelige treningsøkt, fordi jeg ikke har hatt tid før. det er godt å føle at man endelig er igang. 

i morgen trekkes halve trinnet opp til prøvemuntlig, og jeg har brukt de siste ukene på å grue meg masse masse masse. og tenk hvis jeg kommer opp i fransk, da vet jeg ærlig talt ikke om jeg skal legge meg ned og bare gråte eller hva jeg skal gjøre. håper jeg kommer opp i naturfag.

det er lenge siden vi fikk terminkarakterer nå, tror jeg. husker ikke helt. jeg fikk mye bedre snitt enn jeg hadde forventet og alle bare ææ du er flink bla bla bla. egentlig tror jeg ikke jeg har gjort meg fortjent til dem, og nå er det et tonn med forventinger til standpunktkarakterene. noe som gjør at jeg kommer til å legge ti tonn press på meg selv, og så blir alt sikkert bare tull og dårlig uansett.

(men jeg hører på masse fin musikk og finner nye artister hver dag hjerte hjerte)

hyttetur
endelig fikk vi dratt på en hytteturen vi har snakket om å flere måneder, og det var et sabla vellyket tiltak. med brus i melkeglass og marshmallows foran peisen tilbrakte vi fradag kveld/natt mad skravling og latter og hemmeligheter, akkurat som for to år siden da vi var i i ferd med å bli kjent. så trøkka vi oss sammen i alt for små senger fordi ingen turte å sove alene, og våknet utpå formiddagen og barnefamiliene allerede spradende forbi i vinduet. så spiste vi en fortreffelig frokost og røykla hytta før vi tok på oss fillene og gikk ut for takhopping og solnedgangfotografering. fint fint fint

like water

xoxo on We Heart It. http://weheartit.com/entry/48134079/via/Eridos


window light by Fábio Lamounier on Flickr.

hvor blir det av hverdagen? plutselig har vi vært en uke på skolen, og det føles som om vi akkurat har fått juleferie. uten å tenke over det bruker jeg masse tid på skolearbeid, og plutselig er klokka halv tolv og jeg burde sove. jeg som hadde tenkt å lese masse, drikke all teen jeg fikk til jul og skrive når jeg hadde lyst. dagene bare fyker forbi som vindpust i kulda eller vann i en håndflate som man ikke klarer å holde på. for jeg har hodet fullt av ideer altså, og lager skisser til tekster og alt det der, og tenker at i dag skal jeg få det inn på harddisken eller ned på papiret, men så skjer det egentlig ikke, jeg bare fortsetter å klusse over leksene som er unnagjort på ukeplanen.

musikkfavoritter pt. 2

elsker denne melodien og alt. men jeg klarer ikke bestemme meg for om jeg liker denne originalen eller coveret med jerry douglas og mumford & sons. 

denne har sikkert alle hørt før, men den er så fin at jeg bare måtte ta den med. 

og jeg har bare falt pladask for of monsters and men.

life of pi
jeg tenkte bare å si ifra om at alle som ikke har sett denne filmen burde innfinne seg i en kinosal umiddelbart. life of pi er en vakker, dog meget spesiell, historie om et bånd mellom to fiender som må stå sammen for å overleve. og det er så mange fantastiske bilder av havet og himmelen at bare det i seg selv gjør filmen verdt pengene.

new years eve

HEI OG GODT NYTTÅR

jeg feira nyttårsaften med fem fine piker hjemme hos en av dem. vi spiste kalkun og hadde det koselig ut i de små timer slik man jo skal årets første natt. vi snakket om hvordan 2012 var og hvordan 2013 forhåpentligvis vil se ut. jeg håper 2013 blir innholdsrikt, uansett hva inholdet måtte være. det blir sikkert et bra år.  jeg elsker raketter og fyrverkeri over hele himmelen, men det var så tåkete at vi bare så den ene vi sendte opp selv. litt kjedelig, egentlig.

ellers har det vært juleselskap som alltid, og natt til nyttårsaften var jeg tradisjonen tro på tur med edda og morten. begge deler var som det pleier veldig koselig.

(som vanlig hadde jeg ikke noe kamera i går, men jeg lånte maria sitt litt. noen av dem er ovenfor)

hits