februar 2011

when there's no words left, music speaks


yey, mobilkamera!

hva syns du?

Min tur til London

Søndag

Vi  stod opp klokka halv fem, og kjørte til gardermoen. Der møtte vi de andre og tok flyet til heathrow i london. etter at vi hadde fått bagsjen og sånt, dro vi til hotellet med den. Så gikk turen til tower of london. Der så vi på forskjellige torturmetoder som ble brukt før, og det var helt grusomt! Det var feks en der de bare strekte hele kroppen din, sånn at alle leddene skled ut! Men i tillegg så vi på kronjuveler, og de var helt fantastiske. Det var fullt av diamanter, edelstener og tonnevs med gull. Ok, ikke tonnevis, da. Men etter Tower of london, dro vi til london eye. Det er det store pariserhjulet, vet du. Når vi kjørte, var det en del tåke, så vi så ikke hele byen liksom, men det var fint likvel. Og det hjulet går utrolig sakte, så mens vi var det oppe ble det mørkt. Da kunne vi se alle lys, og det er utrolig mye! Etterpå dro vi for å spise, før vi tok kvelden tidlig :)

Mandag

Vi spiste frokost på kafe, og så dro vi til madame tussauds. Men der var det så sykt lang kø, at vi bestemte ogg for å dra tilbake senere. Da bar det avgårde til naturhistorisk museum. Herregud, det var stort! Det var mange avdelinger, og vi rakk en og en halv eller noe. Men vi prioriterte dinosaurer og sånt, da siden broren min på 5 år ville det. Og det var jo kult, spesielt en levende T-rex som brølte og alt. Men det syns ikke broren min var kult, da. Det var for skummelt, gitt. Senere var det shopping i oxford street, og det var helt sykt store varehus og butikker. På kvelden dro vi på musical, og det er det beste showet jeg har vært på, tror jeg! Det var kjempekult, masse lyd&lys, og publikum var helt med. Og mange av de som var med var veldig gode sangere.

Tirsdag

Vi startet med sånn seghtseeingbuss og så mye mer av byen. Etter det dro vi endelig på madame tussauds og det var kjempekult!! Vi så jo masse vekskjendiser, og tok bilder med jhonny depp, lady gaga, beyonce, michael jackson og leonadro dicaprio♥ Hotteste! Og i tillegg var det sånn 4d-film, hvor vi fikk vann sprutet opp i ansiktet og dunk fra stolryggen, i tillegg til 3d-briller, haha! OG etter det var det enda mer shopping, jeg kjøpte tidenes fineste bukse! Syns jeg da :-P

Onsdag

Vi spiste frokost i leiligheten, og dro på marked.  Det var kjempegøy, og vi var inne i en butikk med håndlagde såper og sånt. Det var massse homser som jobbet der og skulle prøve ansiktsmasker, massasje, bade skume og gele på oss der! Jeg likte butikken jeg! Og så var vi på en sånn godisbutikk og kjøpte verdens søteste cupcakes. På markedet var det masse gatemusikanter og en fyr som spiste en ballong og an annen som sjonlerte på motorsag. Da vi var ferdige på markedet, dro vi til picadilly circus, så trafalgar square og kjørte sånn kjempegammel doubledecker. Så måtte vi dra til flyplassen og sette oss på flyet hjem. Det var en kjempefin tur, og jeg har kjempelyst til å dra tilbake til London! ♥

Jeg vet, dårlig med bilder for tiden, og jeg har ingen god grunn.. Men akkurat nå skal jeg snart dra, og har ikke tid! Satser på at bildene kommer om noen dager, da jeg kommer hjem:)

home sweet home

Heihei! Nå er jeg hjemme igjen fra London:) Åhh, det var tidenes beste tur! Vi så masse forskjellige ting, og spiste god mat. Vi var på musical, kjørte med london eye og selvfølgelig kjørte vi rød doubledecker. Alikevel brukte vi mest undergrunnsbane, eller tube, når vi skulle komme oss fra sted til sted. Vi har ikke shoppet sånn veldig mye, jeg er en sånn person som nesten aldri klarer å kjøpe noe. Jeg må helst se på det , vente en dag, se på det en gang til og så kjøpe det.. Litt dumt egentlig, men jeg fikk jo kjøpt meg noe da!

Men nå her jeg dratt meg ut av senga(ok, det er en time siden nå), og spist frokost. Vi kom hjem i halv to-tiden i natt, så jeg baree gikk rett inn, vrengte av meg klærne og hoppet i seng. Men nå er jeg, uthvilt, klar for å begynne å pakke til Gålåturen. i vinterferien hvert år, er jeg med Edda på en hytte de leier av jobben til faren hennes (?). Jeg har sikkert vært med fire eller fem ganger før, og det er alltid koselig! Vi skal vel gå på ski og kjøre slalom, det er det vi pleier. Jeg skal ta toget oppover, siden de andre dro opp i går :P Jeg gleder meg som en ungeeee ! ♥ Greit jeg er kanskje en unge  : D

Jeg skal lage et ordentlig innlegg om londonturen med bilder og sånt, jeg bare orker ikke akkurat nå. Pakkingen er viktigst ;-)

I´M GOING TO LONDON

Åherremingodegud! I overimorgen drar jeg til London! Hele familien drar, i tillegg til noen venner av oss, hele familien der også. Åh, det blir så gøy! Jeg har vært masse barnevakt og sånt den siste måneden for å samle opp litt penger til turen, men jeg er usikker på om det egentlig er så mye... Men det er jo hvertfall nok til å få shoppet litt da. Jeg skal bare spise god mat, se big ben og london eye, og kose meg til tusen. Gash, jeg gleder meg! Jeg er usikker på om jeg får blogget da, siden jeg tror ikke vi tar med oss pc. Eller.. kanskje. Men så er det å få nettet til å virke da. Men vi får se, og det kan jo hende det kommer et innlegg i morgen, innimellom all pakkingen ;-)

 

Foto: spor

Heii! Nettopp kommet hjem fra skolen, men vet ikke helt hva jeg skal gjøre idag.. Men nå er det pizza og One Tree Hill<3 Blogges senere:)


Hva syns du ?

Budor

Heyya! I dag hadde vi skidag på budor med skolen, det  var digg. Jeg hadde egentlig tenkt å kjøre kjelke, men så bestemte jeg meg i siste liten for å kjøre slalom. Hahah, jeg hadde ikke kjørt siden forrige sesong, så jeg folte meg som en annen kladd der jeg stod. Og så var det jo X-trem LUS i dag og, det var å hoppe på big-jumpen. Øhm, må  innrømme at det er  laaaangt unna hva jeg tørr. Jeg tørr ikke en gang å hoppe på de vanlige hoppene der en gang, jeg. Men det var jo mange andre som hoppet, så vi satt like godt og så på:) Ja, men etter skolen, ble jeg med Mina hjem, og vi skulle hente ei lita jente, Ingrid Sofie, i barnehagen. Åhgud, grommere jente tror jeg ikke finnes! Så passet vi henne en stund, til foreldrene til Mina kom hjem, og så så vi på film og spiste tacosuppe<3 Jeg husker ikke hva filmen het da, men tacosuppe er i allefall digg. Anbefales! Men her er jo noen bilder fra i dag:)

Bare så det er sagt, jeg her ikke sjans til å kjenne igjen folk med briller og hjelm, så jeg aner ikke hvem dette er!Awwe, Malin og Anne Maren sitter og beundrer alle skihopperne..


Marit S ♥

Som du kanskje ser, så var ikke været så bra, og det var iskaldt! Men det var en koselig dag da :-)


Lugg

AMAGAD! Mina og jeg gjorde noe dumt i dag. Vi klipte meg pannelugg. Plutselig lå hele tjafser med hår i dassen, gitt. Men jeg angret med en gang vi var ferdige. Men nå må jeg vel leve med det. Eller dø. Ok, så ille er det ikke, men det er ikke bra heller. Den står til alle kanter, og jeg måtte ty til alle mannemusklene mine for å få den ned slik den er på bildet under. Greit, der overdrev jeg igjen. Jeg måtte ikke bruke alle, bare de fleste.


Håret mitt er ikke fett eller noe altså, det er bare nydusjet.

Nok om det. Jeg kommer nok ikke til å få blogget noe i morgen, ikke resten av helga heller, for den saks skyld, for jeg skal på kurs til Lillehammer, og tar ikke med meg PC. Såehh, god helg! Og god natt :))

Hva syns du forresten om panneluggen? Og har du klipt deg hjemme før?

Skøytebana

Hei! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skøytebana, var der med Nora, Emilie, Oda og Hanna. Det var kjempekoselig, og Nora hadde med kakao! ♥

 

 
Koselig hjemmekveld

Hei! I dag har vært en helt normal fredag, med skole, Løten og så videre. Men i kveld var ikke hallen åpen, og jeg hadde ikke noen til å kjøre meg noe sted, så da tenkte jeg og bare kose meg med kjeks og en god bok. Jeg føler meg forresten kjempeflink nå, jeg har til og med ryddet rommet mitt!Levende lys og greier:)

Nom, nom♥

Åh, jeg har blitt forelsket i denne boka! Jeg har ikke kommet så langt, men hittil er den helt fantastisk, utrolig fæl, og fullstendig gripende!

Hva gjør du i kveld? Ha en fortsatt fin kveld ; D

Foto: I'm droppin' the necklace...syns du?

Miss sporty

Jeg føler meg så sykt lat. Jeg går ikke på noen idrett, jeg trener ikke regelmessig. Eller, jeg har jo gym på skolen, selvfølgelig. Altså, det hender jo at jeg tar meg en joggetur i ny og ne, men ikke noe særlig i vinterhalvåret. Men jeg bor på en gård, og så er det en smarting som har funnet på å kjøre opp skiløype på jordet vårt. Jeg mener, alle sier jo at det er så kjedelig å gå på ski og sånt, men jeg syns det er helt ok jeg, så i dag har jeg gått meg en skitur. Fy søren så sporty jeg er, neiida! Hadde med bikkja, så klart : )


Der går'n gitt :D
hits