februar 2012

hyttahar tatt en bloggpause noen dager, vært på hytta og litt sånt. det var hvertfall kos, med kakao, skigåing, slalom, aking på taket, peiskos, brettspill, pølsegrilling og finvær.

fint

bildet er linket

dette bildet snakket liksom til meg. fint.

lesestoff

I går ryddet vi i bokhyllene, og jeg fikk masse nye, gamle bøker å lese. Har med andre ord noe å glede meg til utover våren!

Og dette er ikke alt en gang...

Nå drar vi på hytta uten strøm og nett, så det blir ikke noe blogging før lørdag eller søndag. Heejdå

rørosmartnan

i går var det rørosmartn med martin og britt. etter å ha stått opp klokka halvs seks og sittet i over fire timer i bil, kom vi til et røros som var fullt av folk og klart for "martnan". det var strålende sol, og vi fikk med oss åpningen med taler, hester, musikk og dans. så trasket vi rundt i gatene, kikket i boder og møtte koselige folk. jeg ble, nokså ufrivillig, med på en karuselltur, martin så på traktorer, og britt og jeg fant fine ullsokker og fikk prøve body scrub som luktet godt. så møtte vi enda flere venner, kjøpte lodd men vant ingen verdens ting, og ble med vennene hjem på middag i hitterdalen. så ble det kvelden, og vi satte oss i bilen og tok fatt på nye fire timer hjemover. hest og dans på åpningende solgte godteri, ullklær, verktøy, gløgg, pølser, honning, kjøkkenutstyr og alt annet tenkeligrøros har verdens fineste kirke

av en eller annen grunn var det lamaer over alt, så da ble det nesten obligatorisk å avbilde en

takk for en fin tur!

i believe in ghostsHadde shoot med Nora og Malin i går. Det var sykt morsomt, og litt skummelt egentlig.

vinterferie

endelig! er det vinterferie. 

vi startet med filmkveld med "klassa", til slutt var vi bare seks jenter igjen, som koste oss med film og godis. 


malin og kristoffer var med på begynnelsen de også, da.


tacoos


dette er hanna og jeg


her er jeg litt usikker på hva som foregår


vi så kongen av bastøy på smartboard (en god film, spør du meg) og det var alt i alt en veldig koselig kveld med fine folk.


i dag bar det avgårde på skøytebana og i akebakken med to smågutter, pluss kakao og boller.


etter det tok jeg et superlangt og varmt bad og det er egentlig det som har skjedd. jeg syns i alle fall det var en fin start på en ferie jeg også tror blir fin.

a sister is both your mirror, and your oppositeingeborg. hva syns du?

februar

herregud, som tiden flyr. den bare renner ut mellom fingrene mine, og jeg aner ikke hvor det blir av den. det er over en måned siden nyttårsaften, og det føles som om det var i går. samtidig har det skjedd en masse i mellomtiden, som er så lende siden at jeg ikke kan huske det.

i ferbruar skal jeg lese mye og være inspirert. prøve å smile. bry meg litt mindre og være litt mer meg selv, liksom. og nyte en hel uke med ferie.

jeg har begynt å lese idas dans. den er så fin!

nå er det ny måned, og jeg føler at jeg vil bli ferdig med januar, så ettersom jeg har igjen en del upubliserte bilder fra måneden som gikk, kommer de nå.

drukket masse smoothie med frosne bær i vinterkulda, ironisk nok.

sorrysorrysorry. får bare ikke nok av mobilen min. dere aner ikke hvor herlig det er, de siste månedene har jeg brukt en sten fra steinalderen. ca.

fuglene kommer først i neket ETTER jul. folkens, dere er sent ute. men fine for det da.

og det er elg hos oss. gjett om det er litt skummelt å gå gjennom skogen til bussen da.. elg må være noe av det jeg er mest redd for i hele verden.

ah. jeg fant igjen et fint skjørt innerst i skapet, som jeg egentlig arvet av fine sigrid i sommer og aldri har fått brukt.

jeg fant også igjen fine gamle bilder tatt analogt og noen fra da bestefar var liten eller noe.

blitt forelsket i skøyter. skøyter er fint.

det var bildene. ikke så mange, men de måtte på en måte ut. nå om dagen skjer det mye på skolen og lite ellers. vi har masse lekser, og har vært på isbading(noe som forøvrig var en kald erfaring)(men set visste jeg egentlig, var med i fjor også)! i dag var vi på gründercamp, noe som egentlig var ganske kjedelig, men jeg overlevde. vi skulle lage et brettspill, herregud. avslutter nå, har framlegg og innlevering i morgen, så må være litt opplagt. snakkes♥

hits