mars 2012

adele

 


source: vogue 

denne dama er nydelig. og stemmen har hun også.

in the deep forests, the darkest secrets are hidden

tjuesjuende mars

for en oppfinnsom, revolusjonerende overskrift.

fortsatt sliten. vurderte rett og slett bare å bli hjemme idag, men kom meg opp på skolen likevel. vel hjemme leste jeg en fin bok og tok årets første joggetur på noen delvis svært gjørmete grusveier. men det går fint, for jeg bakte scones og tok eplesyltetøy på, lillebror så kung fu panda på film og jeg drakk te med melk, kanel og kardemomme (noe som forresten anbefales på det sterkeste. har blitt avhengig tror jeg). så nå skal jeg lese litt mer bok og antageligvis ta en tidlig kveld, sier ikke nei takk til litt opplagthet.

summertime

ah. sitter her og ser på bilder fra fjorårets sommer, den var så herlig. og jeg tok så mange bilder! av en eller annen grunn har jeg desverre tatt flesteparten i raw-format (meningsløst, i og med at jeg ikke redigerer sånn komplisert(dessuten sluker det minne)), og jeg får ikke til å konvertere akkurat nå. så da går det ikke an å laste dem opp. uansett. alle bildene i varme farger og med brede smil får meg til å lengte helt sykt etter sommer. snøen har allerede minket nesten helt bort, og vi kjenner at våren kommer vaklende. deilig.

jeg har ikke vært så aktiv på bloggfronten, men med god grunn. jeg har vært i dårlig form og konstant sliten, så jeg har ikke orket noe. ingenting, var bare inne forrige uke. likevel var jeg så utmattet at jeg gråt om kvelden. noe bedre ble det ikke av snøhuletur, i området rundt røros, i helga med korte netter og slitsomme dager. selv om det jo var en veldig fin tur selvfølgelig. jeg hadde egentlig tenkt å skrive et innlegg om det på fredag, men det ble ikke tid. og nå har maria skrevet et innlegg om akkurat det samme, så da blir det bare teit.

ikke har jeg orket å ta noen bilder heller. det er litt sånn at jeg har lyst, men ingen inspirasjon. skal prøve.

the very air in which you live is an inspiration


en to tre

en. i går ettermiddag kom onkel tilbake fra afghanistan, hvor han har tilbragt to og en halv måned nå. det var godt å se ham igjen, og etter velkomstklemmer og velkomstord, spiste vi en meget koselig middag hos tante og onkel. han er bare hjemme i to uker, men det er da noe. neste gang han kommer hjem på perm, er på konfirmasjonen min. herregud, det er jo lenge til... men vi fikk gaver da, jeg fikk noen superfine øredobber og et halskjede i  sølv, hvor snilt.

 

to. endelig har jeg fått opp verdenskartet over senga mi. nå skal jeg lære meg verden og bare ligge å fantasere om alle stedene som skal besøkes en eller annen gang. jeg elsker at det er så stort, bare litt dumt at polene ikke er med. de er jo fine de også.

 

tre. for en god stund siden begynte vi med konfirmasjonsundervisningen(for et langt ord). for de som ikke vet det, tar jeg borgelig, og finner det faktisk ganske interessant. vi diskuterer masse, og får sånne spørsmål som du går rundt å tenker på lenge etterpå. som for eksempel at du har to tog, som kommer til å kollidere. i det ene sitter det hundre ukjente mennesker, i det andre moren eller faren din, og du kan redde ett av dem. hvilket vil du redde? sånne ting går jeg og grubler på uten å finne noe svar. jeg tenker litt for mye.

ever since we were little, we were so on fire for our dreams. we never let anyone blow our flames outtilbake

hej allihopa!

jeg tok en liten uanmeldt bloggpause her. det har vært masse prøver og innleveringer og sånt som er kjedelig, så jeg har rett og slett ikke fått tid til noe annet. jeg leverte fordypningsoppgaven i norsk, som jeg ble brukbart fornøyd med, i går, så nå er jeg endelig ferdig. deilig. og nå er jeg altså tilbake.

i dag har jeg jobbet noen timer, før edda og anne kom på besøk. så ble det en koselig ettermiddag meg gulrotkake(med enorme mengder ostekrem(som er godt)), og filmen dear john(som hadde den kjipeste slutten(kjedelig liksom)). jeg liker parentes veldig godt, jeg. da jentene dro, var det middag med familien, og nå skal vi se en film moren min syns er fin eller noe sånt. 

 
frokosten min, meget spennende.krem<3

jeg har begynt på bridget jones i bokform. har ikke kommet så langt, men det virker som om den er omtrent like genial som filmene, og mer kan man jo ikke be om. 

ha en fin kveld.

hits