april 2011

feather


Nikon D90.

Hei, dere! Igår hadde Maria, Anne Maren, Malin, Mergrethe og jeg en herlig kveld hos Nora, I love you!

Nå skal jeg bare gjøre lekser, og kanskje jobbe litt, og så tror jeg jeg får besøk i kveld. Ha en fin dag!

BTW, hva syns du om det nye designet mitt?
Hva syns du om bildet? 

Ny, gammel mobil

Jeg glemte sikkert å si det, men forrige forrige uke eller noe, klarte jeg å rote bort mobilen min. Eller miste den, jeg aner ikke jeg. Så nå lever jeg med en gammel drittkladd. Den er så gammel at merket ikke fins lenger, haha! Det er noe sånn som het i-mate før, og så er det gjort om til htc.Mm! Det jeg føler fer denne her, det må være ekte kjærlighet.Og brillene mine da. Elsk på dem! Fra bikbok.

I dag skjer det ikke noe spesielt, men har et tonn med lekser og skal på speideren..

Hva slags mobil har du ?

Bilder fra igår

Bildeopplasteren nektet å samarbeide i går, så her kommer bildene fra da vi tok ut båten:)


Har ikke vi fet motor?


Haha, søstra og broren min badet! Ææh, iskaldt....pent

Hva syns du om bildene? Har du båt, og har dere tatt den ut enda?

grillkos i sola

Hei!

Nå har jeg tatt en dusj, og nå skal vi spise grillmat på verandaen. Sommerfølelse!
Løvet på bjørka spratt for et par dager siden!♥

Foto: ingeborgIngeborg og jeg var ute og tok noen bilder i stad. Har noen flere, men dette var det beste. Det er ikke redigert, ettersom jeg ikke har nok minne på pcn til å lagre noen bilder her. Derfor er det tatt rett fra minnebrikken, liksom. Om en stund skal jeg på koietur med familien, siden vi ikke har dratt på noen annen tur sammen, så da blir det ikke mer blogg i dag. Men vi kommer hjem i morgen, så jeg skal prøve å få postet et innlegg da, før jeg drar på tur med Edda. Nå skal jeg pakke og sånt, så vi snakkes!

- Hva syns du om bildet?
- Hva skal du i dag?

Hamartur med jentene + innkjøp

Heei. Idag har vært en superkoselig dag! Etter skolen dro Malin, Maria og Anne Maren til hamar. Vi startet med burger på McDonalds, sunne vi er! Deretter gikk vi til maxi, og Maria ble sliten. Neida. Planene mine var å kjøpe en bikinitopp til lørdag, og bursdagsgave til broren min. Og for en gangs skyld klarte jeg å kjøpe alt jeg skulle ha. Men gadd ikke kjøpe noe anet da, heh.

Når vi kom til Løten igjen, skulle jeg bare til bestemor og bestefar og hente en sykkel, og så hjem. Men vi møtte Kristoffer og Ivan på Løten da :) Og så snakket vi litt.. Og når jeg kom hjem måtte jeg hoppe litt på trampon, gjøre lekser, og nå har jeg plutselig sick dårlig tid til å pakke. Skal på kollektiv-uke, skjønner du. Bo en uke på speiderhuset, liksom. Kan ikke tro at jeg sitter og bruker opp tiden min påå blogge nå...

Vi fant et speil, heh♥Så hadde vi alle sakene båre i en handlevogn, inkludert meg :)Jej, utkledning på H&M!Jeg betalte is for Malin og Maria, og så klarer Malin å miste halve isen sin på gulvet!

Her er bikinitoppen, da. Elsker blondene! 149 kr på Cubus ♥

 

Okei, baklager for dårlig bildekvalitet, men jeg glemte kamera, så alt er mobilbilder.

I'm on the road again

Hei hei!

Jeg syklet faktisk til skolen i dag, er stolt! Neida, det var egentlig herlig å bare slenge seg på sykkelen, og så slipper jeg den lange bussruta, og kan dra en halvtime seinere. Digg ja. På vei hjem var det en fattkladd som syklet foran meg, og det er jo ikke lite flaut å kjøre forbi, selv om han syklet dritsakte, så det tok jo en evighet å sykle tilbake, da. Og så bor jeg på en gård langt uti skuen (ok, ikke langt, da), så det er fullt av gjørme på veien her...

Nå er jeg ferdig med leksene, og satt ute i sola og koste meg, helt til jeg fant ut at jeg ikke klarte å se pc-skjermen i lyset. Så nå sitter jeg altså i stua. Men etter som det ikke har skjedd noe spesielt i dag, har jeg med noen bilder som ikker er så spesielle de heller:)Lol, en eller annen har et helr skap fullt av tomme is-te flasker!

Elsklingen min. Nei, jeg liker den jo egentlig ikke. Hatlingen min da... eller? Jo, hans navn er Hatlingen.

Koselig vi hadde det ute!

Her er forresten det jeg ga i gave til søsteren min i går. Er ikke jeg bare VERDENS BESTE STORESØSTER?

Cupcakes

Heih!

Dette blir et kjapt innlegg, for om ti minutter, drar jeg på tur, og blir i fjellet til søndag. Er sånn... villmann, vetdu. Men igår var det kjempehyggelig, og cupcakesene våre ble supergode! Rekker ikke noe mer nå, så slenger ut et par bilder :)Må jo ha freshe farger!

 

Men god helg da, dere ♥ Nå jeg gå.

hits