april 2013

seks minusSeks minus seks minus seks minus seks minus seks minus seks minus.

Det bare surrer akkurat som vi gjør som jorda gjør i et meningsløst mønster man aldri blir kvitt. Aner du hva seks minus egentlig er? Som at du nesten klarer å holde deg fast, men så faller du og slår deg likevel. Aner du hva seks minus egentlig gjør med meg? Hele systemet er stygt, seks minus er det styggeste av alt. Du er en sånn seks minus. En som nesten er bra, nesten sånn du skal. Bare at du mister grepet og det blir med bare nesten. Slutt å være en seks minus, Ragnhild, ingen liker seks minus for det er bare nesten.

these are the things, the things we lost in the fire fire fire
Jeg vil være som dem. Jeg vil henge med, klare å følge jaget. Jeg vil ha mellomrom mellom lårene, til og med helt øverst, og jeg vil at magen min skal gå innover når jeg ligger på ryggen på soveromsgulvet. Jeg vil tørre og gidde å finne meg selv, for egentlig vil jeg jo ikke være dem. Jeg vil være meg, og så skulle jeg bare ønske at jeg var litt mer som dem. Dem som driter i det, dem som ikke gjør som andre vil, men lytter til egne ønsker. Hvor tydelig er ikke tvetydigheten i dette, hvilket stort paradoks er ikke jeg? Jeg sitter på vippehusken, akkurat på stolpen på midten, og burde klare å styre retningen selv. Hvorfor klarer jeg ikke det?

Skal man ikke finne seg selv? Hvorfor er det ingen som hjelper deg, det er jo håpløst. Kan ikke noen andre bare finne deg og plukke deg opp og putte deg et sted og så bare er du der.

my mind is troubled by the emptiness

Er så sliten. Får liksom aldri tid til å hente meg inn igjen, å viske ut all utmattetheten for å starte med blanke kritthvite ark. Så mange som forventer så mye på en og samme tid. Klarer ikke slappe av, gjør alt jeg kan for å tilfredsstille alles ønsker og behov. Gruer meg til å bli voksen. Får for lite søvn, og hater meg selv for den ene femmeren selv om jeg får sekser på alt det andre. Før elsket jeg karakterer. Nå styrer de meg, alt jeg gjør, og det er ingenting jeg hater mer. Pakker inn meg selv i ullpledd fra bestemor, drukner meg i te fra fine kopper(materialismens gleder) og hører på Daughter og Bastille til hodet snurrer rundt. Gir noe av det egentlig mening?
 
Herregud Ragnhild, tror du virkelig noen gidder å høre på bullshittet ditt.

musikkfavoritter pt. 3

 

Lana spesial, har man nettopp vært på konsert, så har man nettopp vært på konsert.

 

 

see you soonNoen andre som er å se i spektrum neste onsdag? Gleder meg så himla mye at jeg vet ikke hva. Hun minner meg om varme dager i Barcelona med Summertime sadness og Dark paradise på øret. Lana, I love you. 

hits