mai 2011

Syrinnikon D90

Maria, du er best ..

Fade away


Nikon D90♥ Ble egentlig ganske fornøyd selv, hva syns du?

Chilledag på jobb

I dag har vært tidenes diggeste skoledag, vi har hatt jobbdag! Jeg sov hos bestemor i natt, og var med henne på gartneriet i dag. Det var kjempekoselige folk, og masse herlige blomster. Helt ærlig, det var et hav av farger♥ ..eneste negative er at vi må skrive en stygg rapport om dagen.Og når vi var ferdige for dagen, klokka tre, fikk jeg med en stor potte med blomster hjem. Søtt da.

Skal se om jeg finner på noe gøy i kveld da : )

Har du vært på jobbdag, hvor? Hva skal du i kveld?


little miss sunshine


Fant et litt mer sommerlig bilde på macen ♥
Hva syns du?

livet er herlig

Åhh, jeg husker ikke når jeg blogget sist i farten jeg.. Det sier jo litt. Men nå er alt så herlig at jeg faktisk ikke ofrer bloggen en tanke. Herlige folk, herlig vær og snart sommerferie.


Hahah, litt dystert bilde, men jeg fant ingen andre fine atm. Og selvfølgelig gadd jeg ikke å dra meg ut og ta noen heller.

Idag skal jeg på Hamar, vaske og ordne til i hallen til 17.mai.

Hva skal du i dag?

L O V E

MARIA, MALIN OG NORA!


Tatt av Ingeborg, redigert av Nora eller Malin, hentet fra Noras blogg, noranet.blogg.no

 

Får ikke sagt det mange nok ganger

Jeg får ikke sagt det mange nok ganger ; jeg har verdens beste venner! Jeg elsker dere, og hadde ikke byttet dere ut for noe! Det har vært litt drama dde siste dagene, og jeg har funnet ut hvor mye dere faktisk betyr for meg. Takk for at dere er der for meg ♥

 

Hey, tok en liten pause. Men nå er jeg tilbake, og i dag fikk jeg vite at jeg får ta av reguleringen om en måned. ÅÅÅÅÅÅÅ, SOM JEG GLEDER MEG!!! Jeg har liksom gått med stålkjeft i FIRE år nå..

Uansett. VI hadde sånn stygt norsk framlegg i går. Og jeg fikk 6'er! OMG, gladgladgladgladglad. Jaa, det er noe av grunnen til at jeg ikke har fårr blogget da, det har vært en prøve hver dag, flere framlegg og en tentamen denne uka. Men i morgen skjer det ikkenoe da, så i dag er det fri.

Summerfeeeeeeling! Det er blomster overalt nå ..

Har du summerfeeling?

 

bestfriendsHei!
Igår, etter jeg hadde gjort litt lekser, gadd jeg ikke mer og dro til Maria. Det var dritgøy der, de har jo rene dyrehagen! De har hester, katter, hunder, kaniner, fugler og en tam due.Maria har kjøpt best friends-ring til oss!Maria er gaaaaal.Dette er han puddeldotten. Han er også gal!
Kurt kurre er en due.

Truls ligner mer på en bjørn enn en hund..Maria har kjempefint rom!

Nå må jeg stikke, ha en fin dag!

Har du mange dyr?

hits