mai 2013

bloglovin'

Nå kan den nye bloggen følges på bloglovin' her:

http://www.bloglovin.com/blog/7815637/?claim=kf7v7c3yrkh

Selve bloggen finnes forøvrig her:

http://ragnhildho.blogspot.no/

 

flyttet

Jeg har endelig flyttet! Deilig med en helt ny start, men jeg kommer ikke til å slette maavie med det første heller. Jeg liker google.

http://ragnhildho.blogspot.no/

http://ragnhildho.blogspot.no/

http://ragnhildho.blogspot.no/

http://ragnhildho.blogspot.no/

http://ragnhildho.blogspot.no/

Er det forresten noen som vet hvordan man flytter følgere/endrer bloggadresse i bloglovin'? Skjønner egentlig ikke bloglovin' i det hele tatt.

bloggplattform

 

Det finnes en rekke positive ting ved blogg.no. Det er gratis, enkelt, alt er på norsk og det er på alle måter sikkert og brukervennlig. 

Men jeg er drittlei hele greia. For det første, blir jeg kvalm av den ekle, signalrosa logoen, jeg orker ikke mer av stygg hotellreklame (bloggen kan bli fjernet av blogg.no om man fjerner den, visstnok) - det er en helt tåpelig måte å finansiere seg på. Det blir ikke en personlig hjemmeside når de putter inn reklamer du overhodet ikke har kontroll over, og som sjeldent viser noe du faktisk står for. Dessuten syns jeg lønning av toppbloggerne på alle måter er feil. Det er fint for selve bloggerne, men kunne de ikke da heller fjernet reklamen? Herregud.

Så det blir til at jeg mest sannsynlig flytter - det gjenstår å se hvor - og problemet er bare at jeg må finne en måte å overføre innleggene mine til den nye operatøren. Vil ikke miste alt jeg har skrevet de siste to årene, noe av det er jeg faktisk fornøyd med. Jeg vil egentlig bruke wordpress, men har lest at designredigeringen (hvis man gjør det selv) der er veldig vanskelig. Kanskje det rett og slett blir blogspot.

noe jeg savner

Barcelona 2012

it's a florence + the machine kind of day

baby, put on your heart shaped sunglassesSøndagssol og synd på alle som ikke har en fotogen lillesøster til å ta med ut for å knipse.

De er kanskje ikke hjerteformede, men det er faktisk solbrillevær og meldt bra sommer, og derfor er man glad.

och hela världen är minJEG GLEDER MEG TIL MAI

første

 

Første mai ble feiret med fine jenter og pølsegrilling rundt bålet i natt. Det er nå året begynner, det virkelige året, og det skal bli bra.

Første gang jeg faktisk ser enden på semesteret og at sommerferien nærmer seg, men samtidig

Første gang jeg gruer meg så mye som jeg gjør nå til å få igjen karakterene. 36 dager.

Første gangen jeg brukte den nye ullgenseren min var på mandag, og jeg elsker den allerede.

Første hestehovhavet jeg så i år var i grøfta på vei hjem i dag morges.

hits