juni 2011

vg-lista i sofaen med søss

 Da har Ingeborg og jeg hatt vårt eget lille taco, is og vg-liste-party hjemme i stua.


dette er det kvelden alt i alt har bestått av; is og tv


ingeborg tar litt av til haba haba


Ingeborg er littebitt forelsket i han der.. (bare littttttt)


en stk prøver å ta bilder, en stk ser på tv


"en gang da, så skulle jeg spise en is da, og så KNAKK den!!!"


ingeborg, dj dan wannabe.. peeeena


"wtf, hvor er isen?!"


"åjaa, jeg spiste 7 stk, og ingeborg 3.. og da var det tomt!"


"..skal bare suge ut den siste saften av pinnene"


"uff, nå er det helt tomt"


og nå har ingeborg sovna på kjøkkenbordet, så vi runder av her.

 

 

 

ps. ikke ta dette innlegget seriøst.
Genuine happiness

Anbefaling

tenkte jeg skulle anbefale en blogg jeg har vært fast leser av lenge, og som jeg elsker. Den er skrevet aven sprudlene jente, Sigrid, som jeg kjenner så vidt. Hun har fine bilder, mange temaer, bra tekster, og sans for humor. Verdt en titt! Trykk HER :-) 

 

 

Og vet dere hva?!? Jeg fikk sekser på mattetentamen! Nå har jeg sekser på alle tre tentamenene. Bare for å nevne det. nerd, jeg vet. Jeg skulle ønske alt bare kunne være akkurat sånn det er nå, for alltid. Nå er alt så bra.

storm

Hallo!

Idag var jeg på Hamar og hentet en sånn ekkel gom som jeg må ha på om ettermiddagen og natta. Æsj, det er seriøst det ekleste jeg har vært borti, og den går så langt bak i ganen at jeg brekker meg. Ugh! Jeg måtte dra alene, siden det ikke var noen som gadd eller hadde tid til å joine. Og når jeg syklet hjem fra Løten(jeg tok buss til Hamar), så var det noe sånt som strom ute. Haha, jeg ble klissbløt, det regna, blåste, tordnet og lynte!

Men over til noe annet. Om to dager er vi ferdige som åttendeklassinger. Det skal blir utrolig deilig med ferie,men jeg tror likevel at jeg kommer til å savne skolen litt. Vi har jo verdens morsomste friminutt, og alle de herlige vennene mine er jo der hver eneste dag! Åttende har bestått av masse glede, nye folk, drama og mye mer.. Og tenk, vi får aldri tilbake dette året her. Det har gått så utrolig fort, men likevel har jeg tusenvis av minner. Love♥


Haha, Maria og Nora <3

Skal vurdere å sovne litt tidlig i kveld, jeg klarte nesten ikke holde øynene oppe på skolen i dag..


MARIA

Jeg bestemte meg for at dette ikke skulle være en del av update'n min, det burde få et eget innlegg. For Maria hadde bursdag på fredag! Hun er den herligste personen på kloden, og jeg har utrolig mange minner fra ting vi har gjort sammen. Vi har ikke kjent hverandre sånn.. veeldig lenge, men likevel er jeg sinnsykt glad i deg. Jeg beundrer deg og ser opp til deg. Du har evnen til å gjøre andre i godt humør, og ler konstant( hvertfall av dine egne vitser, haha<3 ). Du er en god venn som er der når man trenger deg, og man kan stole 100% på deg. Du er også en person som til tider er helt crazy, og finner på sick mye kødd. For eksempel da du spiste sjokoladepålegg med knekkebrød, og så var det så godt så du tok en skje og spiste bare pålegg. Haha, jeg ler meg kæv i hjel av deg, jenta mi <3 I sommer skal vi finne på så mye gøy, at jeg nesten ikke kan vente! Du, Malin og Nora. Dere er fantastiske hver for dere, og sammen.. det finnes ikke ord. Love you. Maria, når du flytta til Løten, lyste du opp hele hverdagen min. Okei, vi var så gode venner helt i starten, og jeg skal innrømme at jeg ikke likte deg så godt. Jenter vetdu.. Men når jeg ble kjent med deg, og fikk vite hvilken nydelig person du er.. jeg elsket deg med en gang! Og det var på den tiden jeg ble venn med deg jeg ble godt kjent med Nora og Malin også, og da ble alt bare helt.. jeg vet ikke hvordan jeg skal si det. Best, rett og slett, og det er det fortsatt!

Gratulerer med dagen som var Maria <3 Gleder meg til det neste året med deg, og alle de neste etter der igjen! ILU :*

En liten oppdatering

Hei! Jeg har hatt en ganske så herlig helg, og da tenkte jeg å fortelle i kromatisk rekkefølge(eller noe sånt..).

På fredag morgen bar det rett til Hamar og tannlegen. Og jeg fikk av reguleringen!!! Glad! Endelig, jeg har jo tross alt gått rundt med stålkjeft i fire år nå. Helt i starten var det som om jeg ikke hadde tenner i det hele tatt, bare tannkjøtt, haha. Men nå kjennes det helt normalt, og jeg som hadde trodd det skulle være vondt, som når man strammer.. Det var jo ikke ubehagelig en gang! Men skal få tak i tannblekemiddel eller noe i morgen da, så skal jeg bleke de. Og etter skolen i morgen må jeg på Hamar og hente en sånn stygg ekkel gom som jeg må gå med i overkjeften - æsj.

Så over til NM i speiding. Vi kom til Moss fredag kveld, og da var det bare å sette opp telt og legge seg. Men folk har jo alltid masse energi den første natta, så det var konstant bråk. Lørdag morgen startet konken, og oppgavene var blandt annet å lage en luftballong, fuglekasse, orientering og 100 spørsmål. Lørdag kveld hadde vi faktisk så gode resultater sammenlagt at vi lå på femteplass i Norge! Men det var enda igjen noen oppgaver til i går, så da gikk vi ned til 13. plass. Men vi er fornøyde likevel, det var jo 117 grupper som var med. Og på avslutningen, så var han der "unge fleksnes"-fyren der. Haha, spesiell type. Men det var morsomt, skikkelig stemning, og konsert etterpå. Idag var det egentlig bare å dra seg opp og pakke. Vi ble hentet i titiden, og så var det rett hjem. 

Nå har jeg pakket ut, tatt en lang dusj og ligget litt ute og solt meg. lakket negler, funnet igjen noen gamle solbriller og lest en herlig bok, hehe.

Jepp, som vanlig har jeg ingen bilder av det jeg faktisk har gjort.. Altså, fra NM. Og bilde uten reggis kommer etter at jeg har bleket dem. Legg forresten merke til flua(blæ) som sitter på boka :-D Syns om bildene?Bubblor

Bubblor, bubblor, bubblor. Elsker det ordet, det klinger så fint ♥ Ingeborg og Hallvard drev med noen såpeboblegreier i går, og selvfølgelig løp jeg inn etter kameraet og joinet.
Så det er sagt, det som spruter der, er ikke spytt, men sånn såpeting!

Hva syns du om bildene? Liker du ordet bubblor?
 Forresten, den ene kattungen, den minste, døde i natt. RIP lille puuz ♥


sommerdager

Åh, livet er så herlig nå! Jeg er med verdens beste folk dag ut og dag inn, og vi bader, spiser crap og koser oss.

På fredag var det tacokveld hos Nora, med Malin og Maria. Herregud, vi har det så gøy sammen, og vi satt seriøst i senga til Nora og skravlet fra klokka 00 til 04 på natta!


rawr


Av en eller annen grunn holder Malin seg for nesa nå hun hopper ..

 
To stk normale mongounger


Tror de ble uvenner eller noe, så da bestemte Nora seg for å sparke Maria i hodet :-D


Jeg satt på en hest! ..men så kommer Malin og sier at hun er allergisk og kan dø, så da stakk jeg inn og skiftet klær.

En fabelaktig kveld (og natt) hos Nora, ble etterfulgt av en trøtt morgen og en sykkel/rulleskøytetur til myklegard for å kjøpe is.Malin på rulleskøyter ble litt sliten og hang seg på Nora.Og så krabbet hun litt..
på hjemveien var det min tur til å ta skøytene

Senere på dagen i går, var vi på Kølbua(Rokosjøen) og badet. Dit kom Kristian og Kristoffer også :)
Hadde ingen fine bilder, så stjeler noen av Malin. Psst, ikke si det til henne da (a) 
Badeee

Mariabustetrolljegelskerdeg!

Verdens nussligste små krek har forresten blitt født, forteller mer senere ;)

et lite bildedryss

 

Noen av bidlene tok jeg i går, noen nå.


Bleike bein og mongo føtter er fiiiint det..

Var på Hamar i dag, kjøpte bare denne toppen fra Lindex, og en neglelakk.

Om en liten stund blir det Rokosjøen og bade, og i kveld blir det digg med tacokveld hos Nora. Forresten, Malin har skrevet DET søte innlegget da, trykk HER! ♥Paradise finale

 

Så dere finalen på Paradise hotel i stad? Hahah, det gjorde Maria og jeg. Greit, egentlig bryr jeg meg ikke så veeldig mye, og har ikke sett mange programmer denne sesongen, men finale er jo alltid stas. Og Niklas vant jo i år da, hadde vært lol om han kom på andre plass nå også. Menmen, i reklamepausen var selvfølgelig Maria og jeg ute og hoppet på trampolina!
Man kan jo si det da, at Maria er litt spesiell.

HÆHÆ, vi spiste is ♥

 

..om en stund skal jeg vurdere å muligens kanskje sove bittelitt, så natta :-)

sunset

 


Okei, litt feil tid på døgnet, menmen. Idag har jeg alene med meg selv dag, så skal bare være usosial hele dagen :-)

hjerte

åhh, jeg fikk verdens nydeligste smykke av Kristian ♥ løøøv yu
var ikke dette bare verdens søteste??


hits