juni 2012

it starts with a dreamit starts with a dream. add faith, and it becomes belief. add action, and it becomes a part of life. add perseverance, and it becomes a goal in sight. add patience and time, and it ends with a dream come true.

mørke
det miserable har en viss tiltrekningskraft på meg. tanken på å være fri, uten forpliktelser eller regler også. i hodet mitt henger disse to sammen. mulig jeg har sett for mye på the pirates of the caribbean, men det mørke, ukjente virker for meg behagelig. å slippe det inn, ta alt det vonde inn over seg og ikke tenke på at det er vondt, men ikke tenke. å være fri fra alt det som binder deg, la det forsvinne ut mellom fingrene dine, og bare åpne deg helt. la mørket fylle deg til randen, og nærmest være mørket selv. å ikke ha bekymringer, eller trenge å være redd for noe. døden er kanskje det mørkeste, men hvorfor frykte den, når mørket er deg, mørket er behagelig og mørket ikke lenger er ukjent? å bare tenke på seg selv, gjøre det man ønsker å gjøre, og ikke la andre ting stå i veien for det. å tørre å føle smerte, det er jo ikke annet enn smerte, og du er smerte selv og full av det vonde, for du er kun mørke sider og kulde. søke nye farvann uten å vite hva du kommer til å møte, men ikke engste deg, bare la det komme og ta makten over deg og flyte rundt som en flaksende fugl uten å vite hvor det måtte ende. ikke bekymre seg. det miserable er ikke egentlig miserabelt da, det gir en følelse av å være fri, behagelig.

det der skrev jeg uten å tenke, aner ikke hvor det kom fra. skjønner det ikke helt selv.

mirror, mirror on the wall, who's the fairest of them alledda og jeg så snow white and the huntsman i går, og jeg likte den egentlig veldig godt. det var jo tatt utgangspunkt i historien om snøhvit, og det var liksom gjort om på en god måte. pluss at kristen stewart er over gjennomsnittlig nydelig, og chris hemsworth heller ikke er så verst fin.

sommertider

grunnet den fine, lille detaljen at jeg for en gangs skyld nyter det gode, sosiale liv i sola, blir naturligvis sofasitting, blogging og slike ting nedprioritert. desverre har jeg ikke hatt gidd nok til å ta fine bilder av alt mulig, men jeg var på fisketur med edda og lillebror på søndag, og det er avbildet og foreviget og sånt. so here you go

the only people for me are the mad ones"The only people for me are the mad ones, the ones who are mad to live, mad to talk, mad to be saved, desirous of everything at the same time, the ones who never yawn or say a commonplace thing, but burn, burn, burn, like fabulous yellow roman candles exploding like spiders across the stars."

those rainy days

om ikke så altfor lenge drar vi for å feire en litt tidlig sankt hans på hytta til bestemor, med familien. så god helg alle fine

a woman should be like a single unique flower, not a whole bouquet

klasseturen

da er man hjemme fra en klassetur med sykkel, kano, fine folk og masse latter. og bading.

9CD er kulest. og så var det veldig fint der når det ikke regnet, og når det regnet.

nmi løpet av min lille pause her inne, har jeg deltatt på mitt fjerde nm (i speiding, da) og vi grudde oss som faen i bilen på vei til jevnaker fredag ettermiddag.. men da vi kom igang med konkurransene, gikk det greit, og vi lå i begynnelsen på en 8. plass av 119. da vi lørdag kveld lå på andre plass, var vi greit fornøyde likevel. vi gjorde det visstnok bra på søndag også, så vi endte der også, og andre plass i nm er liksom veldig bra. så det var intervjuer og bilder, før vi trøtte og slitne kom hjem til en haug med lekser. det var min helg, og da jeg kom på skolen i dag morges hadde malin med gave og kort til meg for hun er søt som få den jenta. maria har også hatt bursdag, gratulerer fine. <3

i morgen bærer det avgårde på klassetur, skal sykle to mil med mye oppover og det kan vel bli en utfordring tenker jeg... ønsk meg lykke til.

fint å høre

Westlifeversjonen av The Rose

Princess of China med Coldplay og Rihanna
 

Marching on med One Republic

konfirmasjonshelg

konfirmasjonshelga var så fin! på lørdag var der seremoni med sang, musikk, taler, smilende foreldre i salen og tjuefire litt nervøse konfirmanteri dress og bunad og fine kjoler. før middagen holdt jeg en klein minivelkomsttale og spisingen tok realtivt lang tid fordi det var så mange som hadde noe på hjertet. så kom det flere gjester og det var bra, for vi hadde så mye kake og har fortsatt igjen en del. søndag formiddag var livet rolig noen timer, før det kom venner på etterpålag, slik at vi fikk unna enda litt mer mat og kaker. koselig, med trampoline og alt. vi hadde feilberegnet så mye at mandag kveld var det fortsatt igjen kaker, så jeg holdt restefest med venner, greit fint det også. 

hjerte til alle som var med og gjorde det så bra, og takk for gavene! (fikk scooter, elsker den.)

I could drown in those eyes

true story.


twiggy lawson.

 

(innlegg om konf og alt sånt kommer..... en gang)

hits