august 2011

englebaarn

mitt lille land

KATTØYE
nikon d90


tacokveld med de beste
Nora liker å torturere Malin.. rulle henne inn i pilatesmatter ogsånt.. lol.
Jeg har hatt en super kveld med jentene mine! ♥ Hva syns du om bildene? 

INGEBORGGod morgen! Igår krøllet jeg håret til Ingeborg, og vi tok masse bilder. Ble faktisk veldig fornøyd med resultatet, og jeg fikset nytt design til henne. 

Jeg vet ikke egentlig hva jeg skal gjøre idag, men det er hvertfall tacokveld hos fine Nora i kveld med jentene. Blir koos<3 Hva skal du idag?

fikset noen småting

okei. i går kveld ordnet jeg sånne små detaljer og greier på designet. men jeg mangler fortsatt en header altså. og jeg så det var spørsmål om å lage header til andre her, det gjør jeg altså ikke. er vel for lat. men header kommer vel om en stund, når jeg får summet meg til å lage den.


arkivbilde♥


all this time

maria mena - all this time. åh, den sangen vekker minner. fra bilturer hvor alle har sunget av full hals, eller når Thea og jeg gaulet alt vi hadde i skiheisen på budor. for så å få latterkrampe hver gang noen snudde på hodet og lurte på hva slags galinger vi var. haha 

jada, den er eldgammel eller noe. men den er elsk for det. liker du den?♥

smøla, surnadal, trondheim og grimsdalen

her kommer altså bilder og litt om min ferietur rundt om i vårt fagre fedreland.som sagt var vi på smøla først, her i vindmølleparken. de greiene ser ut som noen spinkle, små konstruksjoner på avstand, men i virkeligheten er de massive monstre!slik kan det altså se ut i en liten landsby helt ute ved havgapet. her kjøpte vi ferske smultringer og så på billedkunst. neida, ikke sært i det hele tatt.vi var ute på sjøen og fisket  krabber, og dette var helt klart den fineste dagen på smøla. det var strålende sol, masse folk og svære torsk  på kroken. vi kokte altså de krabbene, og spiste ferske krabber på svabergene, noe som faktisk var utrolig godt! 


etter smøla, dro vi til noen venner. her er vi på tur langt oppi skauen i surnadal. vi tok med oss kvikklunsj, og etter en lang (ikke så veldig, men lang nok) tur, hvor mor blandt annet tok et svalestup ut i en grøft med myr og vann, kom vi hjem og spiste taco.en frosk. ikke så spennende, men likte bildet. bare for å ha det sagt, så er disse bildene ikke bare tatt av meg, men hele famlien.vi ankom trondheim og her er altså den fantastiske byen byen, sett fra munkholmen, en øy uti fjorden, med noen randome folk i forgrunnen. forgrunnen - er det er ord?vi måtte selvfølgelig spise på EGON i tyholttårnet, og mens vi ventet på bord, ble vi avbildet av far, som satt oppe i restaurantenher på torget har folk lagt blomster, kort og tent lys for ofrene i terrorangrepet som rammet landet for to uker siden. det var fint å se, men naturligvis også veldig trist. ellers i trondheim var vi på museer, spisesteder, pisbadet og shopping. jeg fikk ikke kjøpt så mye, fordi jeg alltid er så forsiktig med penger(arghh), men innkjøp kommer sikkert senere.når vi kom til grimsdalen, ble det finfine turer i fjell og skog med eddas familie. det var hver dag stekende sol på dagtid, mens når kvelden kom, kunne det regne, tordne og lyne i opp til seks timer. men koselig var det, og her også mange trivelige sjeler. grimsdalen er et flott sted da. her er utsikten, og man kan så vidt skimte bil-tilhengeren ved leiren vår. edda og jeg prøvde selvfølgelig å fiske, men til sammen fikk vi tre fisk på omlag tjue centimeter. ikke stort, jeg vet, men det smakte godt i lompe med et kilo smør for det.


en av dagene holdt vi på å tråkke over en hoggorm som lå i stien og solte seg. det er faktisk første gang jeg ser en levene, fri slange..ugh

basecamp.


 

et ganske nydelig vesen har vært innom

det var en gang en dag i august, da jeg var så heldi gå få besøk av en snuppe kalt mina. åh, gud, det var lenge siden sist. vi tok bilder, spiste, spiste, spiste, tok bilder og litt mer. og så rasket vi sammen en muffinsrøre, som egentlig ikke ble så vellykket, på tross av at den var stappfull av hvit sjokolade, som jeg er overbevist om at må være den beste oppfinnelsen EVER et ganske nydelig vesen

 

helt til slutt, hadde vi en slags krig eller noe der omkring, som gikk ut på å sitte oppo den andre og kline masse kremer og annet dritt i ansiktet på hverandre. ganske meningsløst når jeg tenker over det og jeg vet egentlig ikke hvorfor denne krigen i det hele tatt begynte. men gøy var det i hvertfall. 

forresten, ja, jeg kom hjem fra ferie i går kveld. to fine uker litt overalt. og jeg jobber med et innlegg, og skal prøve å få publisert det i morgen formiddag. men så er det noe greier med bildekvaliteten og sånt som må fikses da.. gudd nait

hits