september 2011

lukkertidHva syns du?

dere lyser opp hverdagen min og er de beste

Bah, føler meg som en tard. Jeg skriver om dette etter at to av bestevennene mine alt har skrevet om det?

Men noen ganger sitter man bare og tenker. Fremtid, hva skal man gjøre og hvor skal man gjøre av seg? Hva skal man jobbe med, og hvilken hverdag har man lyst på? Greia er at ikke noe av dette, uansett hvordan det blir, kunne jeg sett for meg uten venner. Og da er det så klart viktig å ta vare på nettopp dem. I det siste har alt vært et eneste kaos. Det har vært krangling og drama, og til slutt visste jeg ikke engang grunnen til alt sammen. Jeg gikk bare rundt med hodepine hele tiden og angret på alt.

Nå føler jeg at vi har fått ordnet opp i ting. Og det er så deilig, jeg kan liksom slappe litt av og bare puste ut. Og jeg tror ikke jeg er den eneste som har det på denne måten. Det blir bra i helga, da vi alle skal få være sammen og bare kose oss. Jeg vil si unnskyld, og at alt jeg har gjort og sagt har blitt feil. Dere vet hvem dere er, og jeg kunne ikke klart meg uten dere. Hver og en av dere er helt spesielle, og dere gjør hverdagen min så mange tusen ganger bedre. Elsker dere!


VEET, er noen som ikke er med, men det er bare fordi jeg ikke hadde noen bilder på denne pc'n!♥

Uansett, er så ubeskrivelig glad i dere hele gjengen!

antrekk 270911


YEEYSJUSJ, uten sminke.

bukse og tubetopp - bikbok genser - vero moda, malinsin

Idag skjer det ikke noe spesielt, bare en helt vanlig tirsdag.

Hva syns du? Hva skjer idag?

tyttebærtur ftw

Idag bar det ut i skauen et sted med familien for å plukke tyttebær. Jeg tok bilder, gadd egentlig ikke å plukke noen ting. Tok sånn syykt mange bilder, men har ikke rukket å redigere noen av dem.. Her kommer hvertfall noen.Forresten!!! Vi får kattunger nå, det er så elsk♥


AAAW. Omg, en pupp!

å leke litt engelsk

Når Malin og Maria kom, bakte vi scones (og lapper, jeg vet ikke helt hvorfor) og lagde te. Så spiste vi ferske scones med syltetøy og drakk te og koste oss. Det var så engelsk og fint at .. ja. Så gikk vi opp og snakket og lagde rare lyder og mindre pene grimaser, før vi satte på Harry Potter, elsk. Så kom søstra mi med potetgull og brus og Maria lagde irriterende lyder.


Bakerne


Og her er lappene ...


Lillebror linselus.


Mine<3


Og så tente Maria stearinlys og slukket alt det andre og det ble skikkelig stemning, liksom.

Nå ser jeg på senkveld og faren min sover tror jeg. Ha en fin kveld.

At Kristoffahhs house

Just nu sitter vi i sofaen til Kristoffah og spiser browniesrøre. Det er et fint maleri over sofaen. Malin og Kristoffer ligger og leker kjærester. Maria og jeg blogger. Og webcamtingen til Kristoffer funker ikke.. eller, Maria og jeg skjønner det ikke. Så. 


Eeeeeh, jo. Vi skjønte det. Men nå skal vi ut og finne på noe kødd fordi vi er noen drittunger. HEEJDÅ.maria du er søtest.

 

elskerdejbeste;-*

venner.

igår var det jentekveld med verdens herligste jenter, de beste. vi koste oss med godteri og nudler og kamera og facebook og kilovis av latter.

og malin, jeg vil be deg vennligst fjerne det nærbildet av meg med den fingeren fra nett snarest. elsker deg. og de andre seff.

nå er kristoffer her, og vi spiser sjokolade og har spist is og vi skal gjøre lekser.

og bildene vil ikke laste opp..

når høsten kommer krypende

JAA, jeg er flink til å oppdatere.. eller ikke. samme det, nå gjør jeg det.

siden sist, som jeg ikke husker helt når var, har det i bunn og grunn ikke skjedd så mye. jeg er ute om kveldene og sånt, men .. ja, bare det vanlige liksom.

det går litt opp og ned, men i skrivende stund ser ting ganske bra ut for min del. høsten er igang for fullt og det begynner å bli kaldt å sykle om morningen. men det er litt deilig også. å liksom gå inn i en ny årstid, med gamle og nye venner og føle at man kan begynne litt på nytt. 


som sagt kommer høsten. kornet er modent og faren min tresker det.


og ripsen er overmoden og ingen har hatt tid til å plukke og rense og lage saft av den.


og solsikkene er i ferd med å bli sånn ekkel fuglematfrøgreier.


og bikkja er crazy, mongo, superbråkete og har tidenes skumleste blikk..

nå kommer kristoffer en tur, så jeg skal plukke opp møkkete klær og sjokoladepapir og sånt fra soverommsgulvet mitt. snakkes.

a hand to hold


ISO 1600 - 1/40 sek. - f4.8 - 72 mm obj.  Føler meg smart når jeg kan skrive sånn der, haha. men jeg kunne jo ikkenoe om det da jeg tok bildet dåå. syns?

gjett hvem som har bursdag, da.

MOI. ye, i'm a fjortis bitches. ble vekket av at familien kom med fotobok og sminke og penger og sånn bankkortskjema til meg i dag tidlig. og kanelboller og saft da. sånn ... egentlig, er det ikke mye mer å si. så. ja. det er tard, men "dere" (lol, kanskje du) kan få se BILDE av de kule gavene. omg.


og noen søte kort da. du ser vel det fiiine fra ingeborg? det var visstnok malin og maria og meg. stakkars nora, fikk ikke være med. 

nå skal jeg til bestemooooor for å spise middag, have a nice ....... kveld. kan ikke engelsk, det vet egentlig alle.

hits