oktober 2012

sweet like cinnamon

på onsdag i ferien var jeg hos nora, og vi bakte kanelsnurrer, tredde tjukke gensere over hodet og gikk tur i skogen med hver vår termokopp med kakao. så fant vi en hoppbakke hvor vi satt og spiste kanelboller og var enige om at dette var fint. hunden var også med, og sola lyste slik at stråtustene var som soler de også.og kanelsnurrene smakte godt.

nabolandet

fra lørdag til tirsdag var jeg turist med toget helt til göteborg. lørdagen suste forbi langs jernbanesporet (og litt buss, for slik er det vel alltid med nsb), og søndagen ble tilbrakt i lisebergs karuseller og berg-og-dal-baner. jeg gråt før jeg hadde kjørt min første karusell, men ble tøffere utover dagen, og det var ganske gøy. det fineste var kanskje fyrverkeriet som lyste opp himmelen i forbindelse med slutten på sommersesongen, det var pang pang svisj pang i ti minutter og det var så fint.

fine gater og bygninger.

kaffe.

mandag var vi på museum med regnskog og kvelerslanger, for vi har jo med oss flere små. senere gikk vi i byen og jeg kjøpte mønstrete bukse og rød skinnlommebok som jeg er forelsket i. middagen ble spist på hard rock café, for det syns vi at vi måtte.tirsdag startet vi med fotoutstilling, hvor vi fant mye rart og mye fint av svenske fotografer som tok svarthvitt. da vi kom hjem med toget om kvelden fikk jeg pasta og var glad. fin søster og fin sjokolade. 

(det kommer mer fra ferien! jeg har bare vært litt på latsiden med det å publisere det. men det er på vei.)

oktober

oktober skal bli bra. jeg skal sy opp det sennepsgule skjørtet mitt, bruke ullgenseren fra bestemor masse, gå på kafé med nora, dra til göteborg i høstferien, tulle meg inn i store skjerf, tenne lys og prøve ut nye tesmaker. så skal jeg sovne til regnet, sånn som i går, og se serier på pc'n med dyna oppunder haka. jeg skal lakke neglene mine, gjøre det bra på skolen og slappe av når jeg må. og i oktober skal jeg være flink til å dokumentere mitt ikke så veldig innholdsrike liv, for i dag har jeg bestillt harddisk til alle bildene mine. jeg gleder meg egentlig til oktober, jeg.

hits