november 2011

i love...♥ you ♥ long walks ♥ trains ♥ books ♥ photos ♥ life ♥ pink sunsets ♥ fairytales ♥ school ♥ friends ♥ norway ♥ magazines ♥ smiling people ♥ vampires ♥ rainbows ♥ good morning texts ♥ moonlight ♥ stars ♥ waking up ♥ harry potter ♥ weddings ♥ roses ♥ tacos ♥ dancing ♥ bike rides ♥ cities ♥ surprises ♥ weekends ♥ siblings ♥ wind ♥ traveling ♥ earth ♥ heels ♥ perfume ♥ water ♥ titanic ♥ paris ♥ memories ♥ promises ♥ red lips ♥ sweets ♥ kisses ♥ music ♥ november ♥ cookies ♥ twilight ♥ animals ♥ hugs ♥ deep conversations ♥ dimples ♥ laughter ♥ girls nights ♥ blogs ♥ pillows ♥ flannel shirts ♥ showers ♥ tan ♥ dresses ♥ and many other lovable things

what do you love?

barnevaktkosVar som sagt barnevakt i kveld, han lille er så søt! Og smiler hele tiden! + søte Edda som var med meg daa♥

gamle bilder

Okei, her kommer det en hel haug med bilder, som jeg egentlig skulle publisert for lenge siden.
Hva syns du?

rose

I går fikk jeg tilbake pcn, en i familien har fikset en harddisk og noe sånt. Uansett, nå har jeg endelig nok minne til å redigere bilder og sånt her :-) Måtte slette picasa 3 før, fordi det ikke fikk plass, men nå som det er plass igjen, har jeg lastet det ned på nytt. Haha, er så mange gamle bilder her. Fant et fra i fjor hvertfall..Hva syns du?

saras nøkkelSara er en ti år gammel jødisk jente, som bodde i Paris under andre verdenskrig. En tidlig sommermorgen i 42, kommer politiet og arresterer familien hennes. Hun er sikker på at de vil blir sluppet ut igjen om noen timer, så hun gjemmer og låser inn broren Michel i et skap. Og lover å komme og hente ham om en liten stund. Så viser det seg at det tar mer enn en liten stund, dette var dagen da mange tusen parisiske jøder ble samlet opp, og sendt til konsentrasjonsleirene. Men lille Sara klarer å rømme, og kommer seg tilbake til Paris. For å finne den lille gutten, død inne i skapet. Hun hadde ikke rukket det.

Den lille jentas historie kobles til Julia Jarmond, en journalist som i 2002, i forbindelse med 60-årjubileet, skal skrive om oppsamlingen av jøder for magasinet hun jobber i. Hun finner ut mer og mer, og etter hvert får hun en helt spesiell tilknytning til Sara, og bestemmer seg for å finne henne, om hun enda er i live.

Denne boka er gripende, hjerteskjærende, og man blir på en måte fanget. Med ett man har begynt å lese, klarer man ikke å tenke på noe annet, og bare MÅ fortsette. Og man klarer ikke å slutte å tenke på den etter man er ferdig heller. Helt klart en bok man husker, gjør deg selv en tjeneste, og les den.

pic


tycks?

 

icy drink


måtte prøve å lage sånn sukkerkant. ble ikke så bra, men hvis man får til, er det jo utrolig kult! hva syns du?

have a cup of tea


 

Idag har det skjedd svært lite, skulle ønske det var stjerneklart. Har så lyst til å ta stjernebilder. Men tycks om min superkule tekopp?

hits