desember 2011

count the starsgirl, interrupted


denne filmen må sees. man lever seg så inn i karakterene at det er helt magisk. de er liksom ikke dem lenger, de er DEG.

26. desember


Har fått masse fint til jul, av den brukbart herlige familien min, og venner. Treengel til pynt, parfyme, sminke, bøker, film, kamerastativ, smykker..  Ja. Og rynkekrem da, haha, tar det som et hint, men jeg døde likevel.

Jeg fikk også en svært brukervennlig tannbørste med navn Oral B. Så nå pusser jeg i ett kjør for å få et "vinnende smil" sånn som hun håndballdama på reklamen.
retusjerte tryner<3

Julaften med masse mat og sang og gaver. Heldig som jeg er, kommer familien fra forskjellige steder, så da stiller man opp med både ribbe OG pinnekjøtt. Hvor fint er ikke livet da liksom. Og så går man rundt juletreet, og nissen kommer inn døra og stemmen høres altfor lik søskenbarnet mitt sin, merkelig. Men fint er det, og liv i heimen.

Første juledag var det elgsteik med hele familien til moren min. Da var det også nisse, en litt spesiell versjon denne gangen. Har ikke sett siamesiske nisser før, men de finnes vel de også.

I går kveld ble strømmen borte, takket være Dagmar, som visstnok raser over Vestlandet. Jeg bor jo på Østlandet, men vi var altså uten strøm frem til for en liten stund siden. Men vi overlevde på stearinlys, så det gikk fint. Selv om brannvarslingen lagde ekle pipelyder og hunden var helt vill, fikk vi faktisk sove til slutt også.

Dette er en sensasjon, alle sammen. For første gang i hele mitt liv klarte jeg å skrelle en sånn oransje sak med skallet i EN del. Lykke.

Ps. Jeg driver med nytt design, som kanskje kommer til nyttår, eller før. Tror jeg vet omtrent hvordan jeg vil ha det, men må bestemme meg for detaljene. God jul.

merry christmas

Hei, og god jul alle fine!

Dagen har gått ut på askepott, varm saft, fotografering og borddekking.Ble spesielt fornøyd med bilde nr 3, hva syns du?

Nå skal fine søster og jeg fikse oss:-)

lillejulaftenHeisann♥

I hele dag har vi kost oss med pynting av hus og familien. Litt kjedelig, men (hvertfall for meg) så er jula liksom familietid. Og mat da, må ikke glemme maten! Nå har vi sett på førkveld, med juletreet som stråler i stua. Gleder meg sånn til i morgen, hele familien kommer på besøk. Vi skal spise masse, gå rundt juletreet og le sammen, som alltid. Om ikke lenge legger jeg meg, for å lade batteriene, vi snakkes:-)

julebordet

I kveld var det julebord med de herligste jentene jeg vet om. Etter skolen fikset Maria, Malin, Maggi og jeg oss sammen og mekket taco til Nora kom. Etter å ha spist oss stappa, hadde vi sånn lek med spørsmål, sånn de har på paradise hotel. Så spiste vi is og hadde jenteprat så til de grader. Fortalte hemmeligheter og sa positive ting om hverandre, så koselig! Blir så lykkelig av dere..


Skål for vennskapet!


Nydelige deg.


Ein tekanne. Eller noe...


Hahah, skræver ikke da.


Dere er så fine.


Bejb.

Alt i alt den beste kvelden på lenge!♥ Hva har du gjort i kveld? Hva syns du om bildene?

talking to the moon

I know you're somewhere out there
Somewhere far away
I want you back, I want you back
My neighbours think I'm crazy
But they don't understand
You?re all I have, you're all I have

At night when the stars light up my room
I sit by myself
Talking to the moon
Trying to get to you
In hopes you're on the other side, talking to me too
Or am I a fool, who sits alone
Talking to the moon?

I'm feeling like I'm famous
The talk of the town
They say I've gone mad, yeah, I've gone mad
But they don't know what I know
'Cause when the sun goes down
Someone's talking back, yeah, they're talking back

At night when the stars light up my room
I sit by myself
Talking to the moon
Trying to get to you
In hopes you're on the other side, talking to me too
Or am I a fool, who sits alone
Talking to the moon?

Do you ever hear me calling?

'Cause every night I'm talking to the moon

Still trying to get to you
In hopes you're on the other side, talking to me too
Or am I a fool, who sits alone
Talking to the moon?

I know you're somewhere out there
Somewhere far away

og da var juleballet er vel overstått

 i går gikk årets juleball av stabelen. vi fikset oss hos malin, alltid kos. søstra hennes og en venninne var også verdens søteste, og hjalp oss med hår og sminke. jeg krøllet håret mitt for første gang, og føler jeg ble sykt peyton sawyer-like. 

ettersom maria var på generalprøve med dansinga, og kom ganske sent, rakk vi ikke velkomstdrinken. men det var liv ved bordet, og helt ok mat. etter taler og skåler var det pologniese. (vet ikke hvordan det staves, vel.) hvis jeg skal være ærlig var hele greia litt fail. bandet begynte å spille, og de hadde bare musikk fra steinalderen, seriøst. så alle danset når bandet hadde pause, da vi brukte spotify. stakkars folk, alle gikk når de begynte å spille igjen. men man må jo gjøre det beste ut av det, og noen danseglade mennesker (inkudert meg, haha) danset uansett.

ferdigfiksede gurls

har ingen flere bilder, dette stjal jeg til og med av malin. om en stund er det hamar og legen, har hoste og smerter i brystet (ikke som i puppene da) blablabla. snakkes!

bringebær

Dette bildet minner meg så om sommeren. Savner sommeren litt jeg. Selv om jeg vil ha jul nå. Hva syns du?

tenn et lys

Familien vekket meg med luciasang, stearinlys og lussekatter i dag, en ikke så aller verst start på en ellers finfin dag. Da skoledagen var over, stakk Maria og jeg til Malin. Vi hadde maks jentetid med romantisk film og nudler. Selfvølgelig nudler.

PLUSS. At jeg lagde knekkebrød i dag. De ser stygge ut, men smakte faktisk greit. Jeg er den fødte kokk.

malin og maria liksom

I dag ble Malin og Maria med meg hjem fra skolen - photoshoot!Ja.. lillebror ville også være med.

Dere er så fine, jeg elsker dere♥ Hva syns du om de fiiiiine bildene våre?

nytt yndlingsbilde


Dette er mitt nye yndlingsbilde, som jeg fant på artige.no. Jo lengre du ser på det, dess finere blir det. Malin og jeg døde litt.

antrekk 071211Bluse - ICHI, bukse - bikbok, skjerf - fått i gave, sko - bianco.

Malin sa jeg måtte legge ut outfit i dag, så da gjør jeg det. Veldig lenge siden sist! Nå skal jeg gå tur med hunden, så vi snakkes senere!

Hva syns du om antrekket?

"Learn from yesterday, live for today, and hope for tomorrow."

 - Albert Einstein.

Hva syns du?

smiil

I går var jeg med og jobbet for nærstasjonen på Løten. Først lagde vi sånne lefser med forskjellige ting, og så dro vi på hamar. Vi stod på stortorget hele ettermiddagen og stekte vafler og ga folk gløgg og sånt. Det var så hyggelig wee! Når jeg hadde kommet hjem fra hamar, dusjet jeg, og så dro jeg på hamar igjen. Var hos Fredrik med Stian, vi så på tv, skravla og spiste kakee:-) Koselig!

I dag vet jeg ikke hva jeg skal finne på, tenkte jeg skulle gå ut og ta litt bilder nå, er jo så fint vær!Fra i fjor, vil ha type mye snø nå. Vil du ha snø?

jul i blåfjell

Det er jo første desember i dag! På tross av den mindre fine hjemturen(haha) er dette happy day. Julekalender OG blåfjell. Bedre blir det ikke ass.

Og som den blodfanen jeg er må jeg jo ta bilde av skjermen.

hits